carabulea s-a tamponat cu un taximetrist. nu s-au putut înțelege amiabil

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost implicat într-un accident rutier, miercuri seara, în giratoriul de pe Mihai Viteazu cu Calea Dumbrăvii. 

Potrivit martorilor accidentului, Ilie Carabulea, aflat la volanul unui BMW X6, nu ar fi acordat prioritate și s-a tamponat cu un Logan, o mașină de taxi de la 942. Accidentul s-a petrecut puțin după ora 22. Ințelegerea amiabilă nu s-a putut realiza deoarece Ilie Carabulea, susținut de soția sa, care era în dreapta, s-a declarat nevinovat. Spiritele s-au încins, iar în final taximetristul și omul de afaceri au fost invitați la sediul Poliției Rutiere pentru soluționarea tamponării.

Martorii au declarat pentru Ora de Sibiu, că omul de afaceri a susținut că mașina lui a fost lovită din senin. Comportamentul acestuia a inflamat spiritele. „Domnul Carabulea se purta de parcă era intersecția lui” a povestit amuzat unul dintre martorii aflați la fața locului.carabulea s-a tamponat cu un taximetrist. nu s-au putut înțelege amiabil carabulea s-a tamponat cu un taximetrist. nu s-au putut înțelege amiabil

Ultima oră

Comentariul meu