csu sibiu prezintă noul echipament de joc într-o locație atipică
Foto Adrian Bugariu

CSU Sibiu își așteaptă fanii, la o primă întâlnire, înaintea startului de sezon, miercuri, 19 septembrie, de la orele 19:00, la showroom-ul Autoklass Sibiu. Aici se lansează noul model de echipament oficial de joc.

Echipa sibiană își va prezenta echipamentul de joc marca ANDU, înaintea evoluțiilor de pe parchetul Sălii Transilvania, într-un cadru festiv. Anul acesta, gazda evenimentului va fi Autoklass Sibiu, partener de mobilitate al BC CSU Sibiu, încă din sezonul trecut, și care a ales să sprijine performanța echipei noastre și în sezonul 2018/2019.
”Am vrut să continuăm tradiția de a organiza un eveniment distinct, dedicat lansării noului echipament marca ANDU, în care vom evolua în acest sezon. Ne-am bucurat enorm că Autoklass Sibiu a acceptat ne fie gazdă pentru acest eveniment, în care popularizăm continuarea parteneriatului cu ei. Vreau să le mulțumim încă o dată partenerilor noștri, Andu și Autoklass, pentru sprijinul pe care ni-l oferă și în acest sezon și sperăm ca la finalul campionatului să obținem performanțe și mai înalte, împreună!”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
Suporterii înflăcărați ai galben-albaștrilor sunt așteptați așadar, miercuri, 19 septembrie 2018, începând cu ora 19:00, la showroom-ul de pe Șoseaua Alba Iulia, nr.69.
Pentru aceștia, partenerii echipei au pregătit o mulțime de surprize. Vor putea pleca acasa cu un magnet de frigider cu o fotografie alături de jucătorii BC CSU Sibiu preferați, iar asta nu e tot. Suporterii vor avea șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele trei tricouri oficiale de joc, marca ANDU, dar vor putea fi și norocoșii deținători ai unuia dintre cele 100 de taloane cu reducere 20% la achiziționarea noului echipament oficial de joc BC CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu