antrenorul lui fc hermannstadt: ‘’suntem în criză de rezultate’’

Antrenorul lui FC Hermannstadt a spus după înfrângerea de la Viitorul că echipa lui se află într-o criză de rezultate. Sibiul a pierdut toate meciurile jucate în deplasare până acum în liga 1.

„Este o criză de rezultate, nu o criză a jocului. Am încercat în aceste patru meciuri din deplasare să ne ridicăm la nivelul adversarelor. Cred că în mare măsură am reușit. Am avut jocuri bune. Azi am oferit o replică bună unei echipe care joacă un fotbal total. Luăm decizii greșite și ne pripim la finalizare. Când nu dai gol, e greu să obții puncte. Din punctul meu de vedere, putem bate pe oricine. Nu ne temem de nimeni. Poate cu puțin noroc vom câștiga meciuri și vom aduna puncte”, a declarat Alexandru Pelici la TV DigiSport. FC Hermannstadt este pe locul 12 cu șapte puncte. Etapa viitoare sibienii joacă la TG. Mureș, sâmbătă 22 septembrie, de la ora 15.00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ..bai antrenorul lui peste prajit, tu la ce meciuri te uiti…cred ca nu la cele ale echipei pe care o antrenezi…nu ajungeti deloc in careul echipelor adverse si spui ca faceti fata echipelor mari…care sunt acelea???….esti varza si in pregatire si in declaratii…de fapt asa este si lotul de care dispui…