video - fc hermannstadt în criză de puncte. înfrângere la viitorul
FOTO - FC Hermannstadt / Facebook

Echipa lui Alex Pelici a făcut un meci modest în deplasarea de la Viitorul Constanța. Sibienii au pierdut cu 0-1 și sunt la a treia înfrângere consecutivă.

Nimic nou la orizont pentru FC Hermannstadt. Echipa sibiană de liga 1 a pierdut din nou și este la al treilea joc consecutiv în care nu scoate puncte. Mai mult FC Hermannstadt rămâne fără puncte cucerite în deplasare.
Meciul cu echipa lui Hagi a avut ritm și atât. Sibiul nu a pus nici măcar odată în pericol buturile grupării gazdă, iar în aceste condiții Viitorul a dominat partida. Singurul gol al meciului a venit dintr-un penalty ușor acordat. Ianis Hagi l-a scos și tot el a înscris în minutul 29.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=BApCVcxBdoQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/BApCVcxBdoQ/maxresdefault.jpg” caption=”Gol Ianis Hagi din penalty, Viitorul – Hermannstadt 1-0 in min 29 – Liga 1 Etapa 8″]
După pauză tot Viitorul a fost mai periculoasă în atac. De partea cealaltă Sibiul a fost apatic în joc și asta ne face să ne gândim la ce este mai rău pentru FC Hermannstadt. Urmează o serie de trei meciuri de foc, cu CFR Cluj, FC SB și U Craiova. Sibiul este locul 12 cu șapte puncte după opt etape.

Ultima oră

Comentariul meu