cum să ai un zâmbet de vedetă la sibiu la jumătate de preț: centrul medical liodent clinique

Un zâmbet care să descopere o dantură frumoasă și cel mai important, îngrijită, va fi mereu un punct forte al celui care îl posedă. Pentru asta este nevoie de vizite regulate la medicul stomatolog, iar atunci când este nevoie, îngrijire cosmetică a dinților, în principal detartraj și albirea lor. Doar așa vor fi îndepărtate petele inestetice de pe smalț și veți obține în câteva zeci de minute un zâmbet a la Hollywood. La Liodent Clinique, centrul medical situat pe strada Zaharia Boiu nr. 7, medicii stomatologi sunt pregătiți să vă ofere informații despre această procedură și să o și pună în practică.

cum să ai un zâmbet de vedetă la sibiu la jumătate de preț: centrul medical liodent clinique
Liodent Clinique se află pe strada Zaharia Boiu nr.7

Albirea dinților
De câțiva ani buni românii și implicit sibienii pun mare preț pe estetica dentară. Așa că din ce în ce mai mulți pacienți apelează la albirea dinților. Pacienții care ajung la Liodent Clinique vor primi în primul rând toate informațiile necesare despre această procedură.
”Albirea dinților este nedureroasă, pacientul nu simte niciun disconfort. Albirea efectivă durează între 15 și 20 de minute, în funcție de starea dinților și de culoare pe care vrem să o obținem. Așa că în mai puțin de 30 de minute puteți avea un zâmbet impecabil”, spune medicul stomatolog Lorelai Bilinschi, care este și managerul Liodent Clinique.
Pentru ca nuanța obținută să dureze cât mai mult timp pacientul trebuie să asculte sfaturile stmatologului și să fie atent la alimentele pe care le consumă timp de câteva zile.

cum să ai un zâmbet de vedetă la sibiu la jumătate de preț: centrul medical liodent clinique
Medicul Lorelai Bilinschi explică pacienților procedura de albire a dinților

Ofertă la jumătate
Procedeul de albire a dinților se poate face, la indicația medicului stomatolog, o dată la 6 luni sau la un an. Oricum, fie că vă doriți dinți mai albi pentru prima dată sau repetați procedura, trebuie profitat de oferta de la Liodent Clinique.
Prețul pentru o ședință de albire a dinților costă 1300 de lei, dar acum oferta este la mai putin  de jumătate. În 600 de lei este cuprinsă consultația inițială, detartrajul și albirea.

Pentru programări şi informaţii, Clinica vă stă la dispoziţie cu următoarele numere de telefon -0369 440 800, 0770/783504 și 0770/783153.

Ultima oră

Comentariul meu