s-a umplut paharul. suporterii fc hermannstadt cer construcții sa să urgenteze lucrările la stadion

Răbdarea suporterilor FC Hermannstadt exilați cu echipa să joace la pe stadionul din Târgu Mureș pentru că la Sibiu stadionul se remodelează și modernizează a ajuns la limită.

Picătura care a umplut paharul a fost vestea că e posibil ca toamna asta, practic tot turul campionatului Ligii I, echipa sibiană, promovată în Liga 1, să nu joace deloc acasă, pentru că lucrările nu vor fi finalizate. Supărarea suporterilor s-a revărsat direct pe sursa acestei stări nefericite de lucruri, firma care efectuează lucrările la Stadion, dealtfel una dintre fimele de elită în domeniul construcțiilor în Sibiu, cu numeroase lucrări de referință din oraș, majoritatea din fonduri publice, Construcții SA.

s-a umplut paharul. suporterii fc hermannstadt cer construcții sa să urgenteze lucrările la stadionGaleria Peluza Nord – Dacii Sibiu a vrut să transmită un mesaj de mobilizare către Construcții SA, care efectuază lucrările la Stadionul Sibiu, lucrări finanțate de Primărie. Suporterii au afișat în fața firmei un banner cu un mesaj prin care atrag atenția conducerii Construcții SA că nu lucrează pe fumigene. Suporterii au publicat pe pagina lor de Facebook fotografiile cu banner-ul de la Construcții SA, împreună cu mesajul „Când semeni vânt, culegi furtuna! Prin acest mesaj dorim să atragem atenția firmei Construcții Ș.A. care continuă pe zi ce trece să ne impresioneze în mod neplăcut. Speram că ne-am făcut înțeleși și că dânși își vor face până la urmă datoria și vom reveni ACASĂ în această toamnă, în caz contrar vor mai urma și alte acțiuni din partea noastră. Mesaj afisat in fata sediului firmei Constructii S.A.”

Vezi aici cum era stadionul la inceput de septembrie

Inițial când a inceput modernizarea se estima că FC Hermannstadt nu va putea juca primele meciuri de campionat la Sibiu, dar termenele s-au prelungit, astfel că nici meciul de la  sfârșitul lui septembrie cu CFR Cluj e posibil să nu se joace pe arena care ar urma ca la finele lucrărilor să aibă 19.000 de locuri.

Ultima oră

Comentariul meu