update foto accident grav pe valea oltului - traficul este blocat

UPDATE 1 Ambulanța pentru victime multiple a SMURD Sibiu a fost chemată să intervină pentru acordarea primul ajutor în aczul accidentului de la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Medicii au transportat două victime la spitalul din Sibiu.

UPDATE 2 O ambulanță de la SAJ Tălmaciu a ttransportat o victimă la spitalul din Sibiu. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani cu traumatism la membrul inferior.

Știre inițială- Traficul pe Valea Oltului este blocat după ce în jurul amiezii s-a petrecut un accident rutier la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea.

Un microbuz și o autoutilitară sunt implicate în eveniment, iar primele informații arată că este vorba de cel puțin patru răniți.

Potrivit ISU Vâlcea, accidentul a avut loc la Râul Vadului, pe DN 7, între un microbuz cu zece persoane și o autoutilitară.

update foto accident grav pe valea oltului - traficul este blocat

„A avut loc un accident rutier pe DN 7, la Râul Vadului, la limita de judet cu Sibiul. Este o coliziune între o autoutilitară și un microbuz cu 10 pasageri. Sunt anunțate patru victime. Nu sunt victime încarcerate”, a transmis ISU Vâlcea.

Polițiștii verifică modul în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu