spectacolul anului în românia - se ține miercuri seară la sibiu

”100 pentru România” este un eveniment ce nu trebuie ratat. Va avea loc miercuri seara, de la ora 20, în Piața Mare, unde au fost deja ampalsate 3 scene. Aici vor cânta pentru 100 de minute, 100 de artisti din 4 generatii diferite.

„În loc de bun rămas”, „La fereastra ta”, „Spune-mi cine ești”, „Cântec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „Vinovații fără vină”, „Andrii Popa”, „Floare de Iris”, „Strada ta”, „1000”, „Pleacă”, „Luna și noi”, „Basul și cu toba mare”, „Vara trecută”, „20 de ani”, „Bunica bate toba”, „Dj Vasile”, „Cine”, „Muro Shavo”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc” vor fi melodiile care vor crea cele 100 de minute de muzica legendara iar artistii Florin Grigoras, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov si Flavius Buzila vor transmite emotiile acestui eveniment acompaniati de un numar de 87 de instrumentisti reuniti pentru acest eveniment din toate colturile Romaniei si de asemenea si din republica Moldova.

Flavius Buzila, solistul trupei Hara, este initiatorul acestui proiect muzical si asa cum spune el “Centenarul n-ar trebui sa fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care sa inspire. Unirea nu inseamna doar teritorii, ci mai ales „cuget si simtiri”, cum spuneau inaintasii. A fi uniti nu inseamna a fi toti la fel, ci a avea un tel comun. Acela de a nu fi doar romani, ci romani mai buni. Care contribuie, inspira si dau mai departe. Pentru asta am creat proiectul „100 PENTRU ROMANIA”.

Pentru ca muzica deschide minti si atinge inimi. Pentru ca muzica uneste acolo unde orice altceva pare sa dezbine.”

Evenimentul „100 pentru Romania” va incepe la ora 20:00 in Piata Mare din Sibiu si anunta pentru cei prezenti o seara plina de emotie si nostalgie.

Ultima oră

Comentariul meu