csm sibiu aniversează centenarul cu o zi a porților deschise și multe surprize

Club de tradiție cu o istorie de 59 de ani CSM Sibiu aniversează centenarul printr-o acțiune dedicată celor care doresc să cunoască „atelierele” performanței: CENTENARUL PORȚI DESCHISE.

De-a lungul anilor sportivii antrenați de antrenori cu renume atât în țara cât și in străinătate, au obținut performanțe notabile atât pentru județul Sibiu cât și pentru Romania. Sportivi precum atletele Claudia Isaila, Monica Stoian, Elena Hila, boxeri precum frații Negrea, Suciu Vasile, Greurus Ioan, Fetti Paraschiva, călăretii Alexandru Bozan, Gruia Deac, Bucur Ionel, voleibalistele Marilena Turlea, Mirela Popovici, echipa de rugby, echipa de handbal fete, judokanul Natea Daniel si mulți alții au adus faima și prestigiu clubului. Toate perfomanțele și realizările vor fi recompensate de către conducerea actuală a clubului, formată din Mara Darius Victor – director și Zeicu Ovidiu – director adjunct în cadrul unei manifestari ce va avea loc sambată 15.09.2018 în cadrul BAZEI HIPICE din cartierul Vasile Aaron, dupa urmatorul program:

Ora 11.00
-primirea invitatiilor cu pâine și sare
-vizitarea expozitiei amenajată in curtea bazei

Ora 12.00
-spectacol aniversar susținut pe terenul verde al bazei
-parada sportivilor și a cailor
-prezentarea și premierea tuturor sportivilor clubului
-arborarea drapelului tricolor al Romaniei
-premierea antrenorilor clubului CSM Sibiu
-mini demonstratii a tuturor sportivilor pe secții
-spectacol folcloric cu Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii”Sibiu impreuna cu soliștii ansamblului
-grubul vocal Doruri Sibiene, prof.Izabela Tomita
-Axel Avram demonstrație/dresură păsări prada
-demonstrație cai
-expoziție păsări exotice
-expozitie de câini cu donație
-expozitie de flori.

„Am dorit ca in an centenar să-i recompensăm pe antrenori și sportivi, să prezentam publicului larg realizările și bazele CSM și totodată să le oferim prilejul de a sta langă adevarați performeri” ne-a declarat Mara Darius director.
Și fiindcă puterea exemplului este cea mai eficientă metodă de a demonstra performanța , în perioada 30 august- 02 septembrie a avut loc la Zagreb în Croația, BALCANIADA de sărituri peste obstacole la călărie. Echipa Romaniei a avut în componență 5 sportivi legitimați la CSM Sibiu.
”Competiția a fost de un nivel deosebit de ridicat cu sportivi și cai de inaltă valoare. Sunt mandru că CSM Sibiu a dat echipei naționale cel mai mare numar de sportivi”, a declarat Bucur Ionel.
Rezultatele obtinute de sportivii CSM SIBIU au fost:
Bucur Ionel-campion balcanic cu echipa și campion balcanic individual, Sofia Semenov – locul 2 echipe copii, Ninulescu Ioana – loc 3 echipe amazoane, Butuca Ema 2 locuri 1 individual și Bucur Ionuț locul 1 individual.
CSM Sibiu ii asteaptă sâmbată cu porțile deschise pe toți sibienii care doresc să participe la evenimentul aniversar.

Ultima oră

Comentariul meu