și-a pus prietenul băut și fără permis la volan - imediat a făcut accident
foto: arhivă

La data de 9 septembrie, în jurul orei 01,00, în localitatea Săliște, pe strada Grui, un localnic în vârstă de 18 ani a condus un autoturism și, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

Polițiștii rutieri care au intervenit pentru soluționarea tamponării au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a avut o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
De asemenea, pe numele proprietarului autoturismului, tot un localnic, în vârstă de 49 de ani, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoștea faptul că nu posedă permis de conducere. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu