”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare

O femeie atunci când vrea să se simtă bine merge la salon. Își schimbă culoarea părului, se tunde sau doar îl aranjează. Dacă însă vrea să își schimbe total felul în care privește viața, trece pe la manichiură, make-up ,cosmetică și remodelare corporală. Se reinventează. Și dacă apelează la salonul potrivit nu are nevoie mai mult de o zi. Un stil nou de viață, un look nou, adică „New Life Style” .

Aici este locul în care intrați doamnă și ieșiți divă, pentru că la salonul de pe strada Justiției nr. 8 găsiți toate serviciile: coafor, cosmetică, make-up, microblanding-tatuaj semipermanent, manichiură- pedichiură spa, unghii tehnice, masaj, remodelare corporală, chiar și barber shop.

REZERVĂRI LA 0763 812 705. FACEBOOK AICI.

”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare
Cristina Gândilă

De 9 ani pe piață
Salonul „New Life Style” se găsește pe strada Justiției numărul 8. Aici vin doamnele si domnisoarele de cinci ani pentru diferite servicii de înfrumusețare, dar multe dintre ele încă din 2009 sunt obișnuitele salonului în vechea locație. De atunci îndemânarea celor care lucrează aici a reușit să fidelizeze clientele, dar și să atragă altele noi. Și asta pentru că atunci când o doamnă sau domnișoară intră în salon are toate serviciile la îndemână. ”De la început am mers pe acest concept de a le oferi clientelor toate serviciile. Astfel că nu sunt nevoite de meargă din salon în salon pentru tot felul de tratamente, ci intră la noi și aici găsesc totul. Avem coafor, manichiură – pedichiură – spa , cosmetică, remodelare corporală cu aparatură de specialitate , masaj , make-up , microblanding-tatuaj semipermanent. Și confortul clientelor este deosebit de important, astfel că de curând am extins suprafața salonului pentru a putea oferi mai multe servicii de care să se bucure clienții salonului ”, spune Cristina Gândilă, managerul salonului.

Servicii de remodelare corporală de ultimă generație
Chiar dacă vara este pe sfârșite, e un moment bun pentru a schimba câte ceva la corpul dumneavoastră. E timp destul ca până în sezonul viitor să arătați fenomenal. Trebuie doar să întrebați la New Life Style de serviciile de remodelare corporală. ”Facem remodelare prin criogenare. Criolipoliza este un tratament sigur si ireversibil ce elimina natural celulele grase din organism prin înghetarea lor. Este o soluție naturale de a pierde în greutate , explică Cristina Gândilă.

”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare
Tratamentele corporale se fac cu ajutorul aparatelor de ultimă generație

Persoanele care au dificultăți în a scăpa de unele zone cu probleme precum aripioarele sau colăceii, pot cu ajutorul Lipo-Laser-ului să reducă semnificativ aceste probleme după doar câteva tratamente . ”Înainte de începerea oricărui tratament clientele au o discuție cu terapeuții care fac aceste proceduri. Ele au specializări pe fiecare aparat în parte și pe fiecare tehnică de masaj, așa că pot oferi cele mai bune soluții în funcție de nevoile fiecăreia. Se mai pot efectua servicii precum : electrostimulare, vacuum cu radiofrecvență, cavitație , împachetări la cald și la rece, împachetări cu argila marina (UCW) pentru detoxifierea corpului , masaj de relaxare , masaj anticelulitic , masaj terapeutic , masaj cu pietre calde , masaj cu bete de bambus, maderoterapia”, spune Cristina Gândilă.

”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare
La New Life Style se face manichiură Spa și se folosesc produse profesionale

Mâini catifelate și hidratate
Cu ajutorul uneia dintre procedurile de remodelare corpul vostru o să arate impecabil, așa că e timpul să vă ocupați și de cartea de vizită a unei femei, adică mâinile. Pielea acestora este sensibilă, așa că are nevoie de o întreținere adecvată. La New Life Style manichiuristele vă garantează că pielea mâinilor va arăta impecabil după o ședință de manichiură SPA. ”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare”În primul rând se tratează unghiile și dacă este nevoie se aplică un tratament pentru regenerare. Apoi pielea mâinilor trece și ea prin mai multe procese de curățare și exfoliere, apoi hidratare intensă cu împachetări în parafina. La final mâinile vor avea un aspect mult mai sănătos și mătăsos”, spune Cristina. Și pentru ca look-ul să fie complet, o manichiură simplă, cu gel sau ojă semipermanentă e tot ce mai lipsește.”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare

Părul și tenul, și ele impecabile
Și dacă tot ați ajuns la New Life Style, e păcat să nu treceți și pe la hair stylist și cosmeticiană. ”La New Life Style tunsul și vopsitul capătă o nouă dimensiune . Acordăm suficient timp atunci când vine vorba atât de styling, cât și de tunsori. Analizăm starea părului și a scalpului , cautând soluții pentru look-ul ideal, luând în considerare tendințele modei”, spune Cristina Gândilă.

”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare
Cosmeticiana va stabili procedurile necesare în funcție de tipul de ten

Tenul dumneavoastră o să arate impecabil după cel puțin o ședință de tratament cosmetic. Unul din serviciile oferite la New Life Style este tratamentul cosmetic cu radiofrecvență. Este o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și de fermitate a pielii, întinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen și elastină. Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor prin efectul de lifting și de netezire.

Cosmeticiana va stabili dacă aveți nevoie de microdermabarziune care este o tehnică de exfoliere a pielii pentru a îndepărta impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii.”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare

Iar ca un tuș final, o privire pătrunzătoare poate fi obținută cu gene mai lungi și mai curbate, iar laminarea acestora este cea mai bună soluție. Aspectul sprâncenelor poate fi și el îmbunătățit prin microblading, care este o procedura de tatuare semipermanentă a sprâncenelor.Aceasta oferă un aspect natural și îngrijit, fără să afecteze structura firelor de păr.

Și acum că tenul este curățat, luminos, un machiaj perfect în armonie cu trăsăturile feței va scoate în evidență tot ce e mai frumos iar micile imperfecțiuni vor fi corectate. Specialiștii în make-up de la New Life Style vor ști cum să facă aceste lucruri folosindu-se de produse profesionale, de calitate superioară.

”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare

”Astfel, la finalul unei zile o doamnă poate ieși din salonul nostru complet schimbată. Aici va beneficia de tot ce are nevoie în materie de întreținere corporală și facială, schimbări de look. Fiecare colegă este specializată pe domeniul ei, așa că serviciile sunt de o calitate garantată. În plus, lunar avem oferte la abonamente, așa că și prețurile sunt accesibile”, explică Cristina Gândilă.”new life style” sau fabrica de dive din sibiu - servicii complete de înfrumusețare

Deci doamnelor, nu mai stați pe gânduri și schimbați ceva la dumneavoastră. Nu trebuie decât să vă faceți o programare, iar când veți ieși de la salonul New Life Style veți fi mult mai încrezătoare.

Ultima oră

Comentariul meu