răzvan e angajatul lunii la green seiro - sibienii care vă oferă independența energetică

Dacă îți dorești independență energetică soluția o găsești chiar la Sibiu, unde avem o companie care performează în domeniu. Green Seiro cu sediul pe strada Malului nr.6 este cea mai bună alegere atunci când vă hotărâți pentru instalarea panourilor solare sau fotovoltaice. De calitatea serviciilor vă veți convinge de îndată ce veți suna la ei pentru a stabili o primă întâlnire sau pentru a cere mai multe informații. Consultanții sunt bine pregătiți în domeniu și va pot răspunde la orice fel de întrebare și la oricâte întrebări. Asta pentru că au un motiv de a performa.

Povestea  lui Răzvan – Angajatul lunii la Green Seiro

Un angajat mulțumit este mereu un capital pentru o firmă, iar Green Seiro pune accent pe calitatea interacțiunii dintre angajați și clienți. Angajații sunt apreciați la adevărata lor valoare, lucru care crează o atmosferă cât mai plăcută la locul de muncă. Și când angajatul este mulțumit crește și eficiența muncii sale. Asta s-a întâmplat și în cazul lui Răzvan Timar, unul din cei patru consultanți de la Green Seiro. Deși are doar 23 de ani este foarte dedicat muncii pe care o face, iar acest lucru se vede. ”Este angajatul lunii acesteia, pentru că datorită conștiinciozității sale și felului în care tratează clienții a reușit ca printr-un singur contract încheiat recent să depășească cifra de afaceri a anului trecut. Este vorba despre un client pe care Răzvan l-a consiliat mai bine de un an, iar în această perioadă a căutat soluții și le-a și găsit pentru a încheia contractul”, spune Paul Varga.

răzvan e angajatul lunii la green seiro - sibienii care vă oferă independența energetică
Răzvan Timar este angajatul lunii la Green Seiro

Răzvan lucrează la Green Seiro din aprilie 2017 și încă de la început și-a dorit să performeze. ”Când a venit la noi citea foarte multe cărți SF. Și atunci i-am spus că dacă tot îi place să citească, cum ar fi să citească cărți despre vânzări. I-am dat eu o parte, și-a cumpărat și el foarte multe și a pus foarte repede în aplicare ceea ce a învățat de acolo.”, spune Paul Varga.

Pentru performanța sa Răzvan va primi un comision din contractul record pe care l-a încheiat, dar și câteva zile libere, asta dacă nu le va refuza, motivând că are mulți clienți de consiliat.

Angajați specializați
Green Seiro are patru consultanți de vânzări. Ei sunt cei cu care clientul intră în contact de la primul telefon. Consultanții sunt cei care preiau clientul și țin legătura cu el până când se finalizează comanda și panourile sunt instalate. ”Din momentul în care clientul apelează la noi și până când folosește energia stocată în panourile instalate va ține legătura cu un singur consultant. El este cel care îi dă în primă fază toate informațiile sau îl întreabă tot ce este necesar să știe pentru a se stabili exact nevoile clientului. Acesta nu va fi niciodată trimis de la un om la altul atunci când are o nelămurire sau trebuie rezolvat ceva. Aceasta este una din regulile noastre, tocmai pentru ca problemele care apar să fie rezolvate cât mai repede și lucrarea să fie cât mai eficientă”, spune Paul Varga, managerul Green Seiro.

răzvan e angajatul lunii la green seiro - sibienii care vă oferă independența energetică

Astfel, consultantul care se va ocupa de comanda unui client este cel care răspunde la telefon și dă primele informații. Apoi se va stabili o întâlnire cu el, întâlnire la care clientul trebuie să vină cu câteva date pentru a se stabili detaliile comenzii.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIE CLIENTUL LA PRIMA ÎNTÂLNIRE SE GĂSEȘTE AICI

Tot consultantul este cel care apoi va plasa comanda, face planul de instalare, organizează proiectul, se ocupă de achiziționarea mărfii și în final taie factura.

 

Ultima oră

Comentariul meu