modificări majore în programul autobuzelor tursib - apar și noi stații

Vara s-a terminat, iar școlile au început, ceea ce înseamnă că fluxul de călători care folosesc transportul în comun din Sibiu crește. Acesta este motivul pentru care conducerea Tursib a luat decizia de a modifica orarul autobuzelor, dar și înființarea de stații noi.

Deciziile din această toamnă ale reprezentanților Tursib vin în ajutorul celo care ajung la serviciu în zona Industrială Vest. În acest sens va fi înființată o nouă stație de autobuz- IFM Bilstein- pentru autobuzele de pe traseele 11, 112, 116, 117 și 118, pe strada Salzburg, la 200 de metri de Șoseaua Alba Iulia spre SNR Rulmenți.

Tot pentru face mai bună legătura cu celelalte trasee, traseul 2 se va completa cu o plecare la ora 5:30 din stația Piața Vasile Aron 2 pentru a facilita legătura cu autobuzul 14 care pleacă din Valea Aurie la 5:30.

Angajații IFM, Bilstein și Kuka, care ajung la serviciu cu autobuzele 2, 11, 112, 116, 117 și 118 vor circula și ei după un orar nou.
Din data de 10 octombrie toate autobuzele Tursib vor circula după un orar modificat, asta după ce pe perioada verii, când elevii și studenții au fost în vacanță, orarul a fost redus.

Noile ore de plecare se găsesc AICI.

Ultima oră

Comentariul meu