Maestrul petrecerilor - Cătălin Miron știe ce și cum să cânte pentru un chef de neuitat

Se spune că pentru o petrecere reușită, muzica este cea mai importantă. Sibienii de la Myrons Music Power sunt specialiști exact în așa ceva, în animarea petrecerilor. Sunt tineri, distractivi, au o sonorizare ”brici”, solist, DJ și formație, reușind să creeze o ambianță de suflet la evenimentele lor.  ”Petrecem pe placul tău” este motto-ul cu care băieții de la Myrons Music Power încep orice petrecere, fie că e nuntă, botez sau cheful unei companii, așa că muzica bună garantează distracția care va urma.

Firmă tânără, echipă la fel

Maestrul petrecerilor - Cătălin Miron știe ce și cum să cânte pentru un chef de neuitat

Myrons Music Power a fost înființată acum un an și jumătate. Este la început de drum, la fel ca și managerul, Cătălin Miron, un tânăr de 22 de ani. Alături de colegii lui, la fel de tineri, au reușit deja să își facă un nume pe piața de profil din Sibiu. ”Suntem o firmă de organizare evenimente, specializată pe parte de muzică și entertainment. Adică noi asigurăm muzica unui eveniment, indiferent că este nuntă, botez, majorat, petrecere corporate, în fine, orice fel de eveniment de acest fel. Punem la dispoziție muzică live, dj, sonorizare, schelă de lumini profesională, mașini de fum. Putem aduce, prin colaborare, bar mobil, artificii, photo booth…orice implică distracție și bună dispoziție”, spune Cătălin.

Ideea înființării firmei i-a aparținut lui Cătălin. A terminat secția canto a Liceului de Artă din Sibiu, însă de la 16 ani a început să mixeze muzică într-un club de karaoke, mai târziu, începând sa participe și la evenimente. ”Așa m-am gândit că pot transforma ceea ce fac într-un mic bussiness. Am dezvoltat aceste servicii, astfel în acest moment firma poate oferi muzica life cu formație și doi DJ”, spune Cătălin.

Astfel, cei care apelează la serviciile lor pot alege varianta pe care și-o doresc. ”Dacă un client își dorește muzică live vom cânta eu și formația, iar în pauze tot eu voi asigura muzica electronică. Dacă se dorește doar DJ, îl avem pe DJ Tibi Giurgiu care vine de la un club de karaoke din Sibiu. Cântăm orice gen de muzică, de la cover-uri, muzică ușoară, populară și de petrecere, toate acestea într-un incitant joc de lumini și fum”,  spune Cătălin.

Maestrul petrecerilor - Cătălin Miron știe ce și cum să cânte pentru un chef de neuitat
Cătălin și DJ Tibi

”Evident că fiecare serviciu se poate comanda și plăti separat, dar dacă se alege pachetul complet prețul este unul foarte bun. În plus, pe lângă partea aceasta de muzică, avem colaboratori care pot veni cu photo booth, artificii, bar mobil, iar așa, serviciile vor fi complete, iar distracția maximă”, spune Cătălin.

Băieții de la Myrons Music Power trebuie urmăriți pe pagina de Facebook. Ei postează mereu filmări de la evenimentele lor. De asemenea, au concursuri și oferte. ”De curând am avut un concurs, iar o tânără a câștigat pentru majoratul surorii ei, de la anul, serviciile gratuite pentru muzică. Vom mai avea astfel de oferte și concursuri, iar extragerile se fac live, deci totul este sigur și veritabil”, spune Cătălin.

Maestrul petrecerilor - Cătălin Miron știe ce și cum să cânte pentru un chef de neuitat
Echipa Myrons Music Power

„Pentru mine este important să văd că atmosfera creată de noi la evenimente este în conformitate cu sloganul nostru: PETRECEM PE PLACUL TĂU!!!” a încheiat Cătălin.Maestrul petrecerilor - Cătălin Miron știe ce și cum să cânte pentru un chef de neuitat

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu