coordonatorul ”sibiu – regiune gastronomică europeană 2019” demisionează

La mai puțin de un an de când a fost numit, actualul coordonator al programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, Maximilian Drăgan, renunță la funcție. Acesta nu a confirmat dar nici nu a infirmat informația.

Situație dificilă la prima vedere pentru programul ”Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019. Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că cel care cordonează acest program, a renunțat zilele trecute funcția de președinte al consorțiului. Maximilan Drăgan ar fi luat această decizie din cauza unor tensiuni care s-ar fi adâncit între el și o parte a membrilor consorițiului, respectiv cu Directorul General al CCIA Sibiu, Eugen Iordănescu. Contactat de Ora de Sibiu, Maximilian Drăgan a replicat cum că ”nici nu infirm, nici nu confirm. E no comment deocamdată”. Se pare că acesta și-a depus deja demisia și așteaptă ca ea să fie discutată în consorțiu. De partea cealaltă Eugen Iordănescu spune că nu are habar de vreo demisie și infirmă că ar fi avut conflicte cu Drăgan. ”Nu știu nimic despre nicio demisie. Vineri, când am vorbit ultima dată cu el nu demisionase nimeni. Cât despre tensiunile dintre mine și el, nu au existat”, a spus acesta pentru Ora de Sibiu.
Reamintim că județul Sibiu este oficial Regiune Gastronomică Europeană în anul 2019. Membrii consorțiului sunt Daniela CÎMPEAN, Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Astrid FODOR – Primarul Municipiului Sibiu, Gheorghe ROMAN – Primarul oraşului Mediaş, Ioan BONDREA – Rector ULBS, Alin CHIPĂILĂ – Președintele Asociației Județene de Turism și Eugen IORDĂNESCU – Director general CCIASB.

Ultima oră

Comentariul meu