vine cel mai mare concert al toamnei în piața mare: sibiu music fest

Fii prezent în Piața Mare, sâmbătă, 15 septembrie, la cel mai mare concert al toamnei și bucură-te de întâlnirea cu artiștii tăi preferați!

Prima ediție a Sibiu Music Fest a strâns anul trecut peste 30.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 500.000 de utilizatori în online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest și-au propus să le depășească în acest an. Sâmbăta viitoare, începand cu ora 19:00 toți iubitorii muzicii românești sunt bineveniți în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a doua ediție a festivalului, o adevărată sărbătoare a muzicii, la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați.

Șapte artiști de top vor urca pe scenă și promit un show LIVE incendiar la cea de-a doua ediție Sibiu Music Fest. Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt: Smiley, Ioana Ignat, Deepcentral, Fly Project, Liviu Teodorescu, Andreea Balan si Andra Gogan iar intrarea este libera pentru ca toti sibienii sa se poata bucura de sarbatoarea orasului Sibiu.

Cei care nu vor reuși să ajungă la eveniment sunt invitați să vizioneze spectacolul live, pe pagina de facebook oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuMusicFest/
Sibiu Music Fest este organizat de Asociația Culturală Viitorul Muzical și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu