veste proastă – șanse infime ca meciul fc hermannstadt – cfr cluj să se joace la sibiu

De ceea ce se temeau toți microbiștii echipei sibiene FC Hermannstadt, se întâmplă. Meciul cu CFR Cluj programat pentru 22 septembrie, are șanse aproape egale cu zero să se dispute la Sibiu.

Că lucrările la stadionul Municipal se desfășoară extrem de încet, nu e un secret pentru nimeni. Chiar și așa municipalitatea sibiană avea mari speranțe că constructorul, SC Construcții SA, nu va reuși în timp util să amenajeze tribuna principală pentru ca partidele de liga 1 să se dispute la Sibiu, odată cu partida cu CFR Cluj din data de 22 septembrie. Asta pentru că reabilitarea tribunei bate pasul pe loc dintr-un motiv simplu.”Se lucrează puternic la pistă, dar din ce am înțeles încă nu s-a ajuns la un numitor comun pentru soluția de modernizare a tribunei oficiale”, a spus pentru Ora de Sibiu, Teodor Birț, președintele lui FC Hermannstadt.

Constructorul trage de timp
Constuctorul a cerut ca ”anveloparea” acestea să fie făcută printr-o metodă care are niște costuri exorbitante. ”Ar fi o vorba de o valoare imensă. Părerea mea.. Am înțeles că ar fi vorba de costuri de peste un milion de euro”, a mai explicat Birț. Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu însă că e vorba de o metodă prin care firma constructoare trage de timp, pentru că nu ar avea oameni cu care să facă aceste lucrări extrem de urgente. În aceste condiții primăria Sibiu a cerut părerea unui expert, care urmează ca cel mai devreme la începutul săptămânii viitoare să ofere și un răspuns oficial și să vină chiar și cu o soluție în acest sens.

Cursă contratimp – șanse mici de reușită
Municipalitatea este se pare nemulțumită de această tărăgănare de situație, iar oficialii de la FC Hermannstadt se feresc și ei să mai afirme ceva clar. ”E supărător. Noi nu prea avem ce face. Vă dați seama că ne dorim extrem de mult să jucăm acasă cu suporterii sibieni în tribune. Suferim în primul rând noi pentru că nu avem fanii lângă noi, cheltuim bani și suntem tot timpul pe drumuri.. Dacă jucam acasă la Sibiu eram sigur mai sus în clasament. Se simte lipsa suporterilor la meciurile de acasă”, a mai spus oficialul lui FC Hermannstadt.

Cu CFR probabil tot la Mureș
În aceste condiții meciul cu CFR Cluj are șanse infime să se dispute la Sibiu. Chiar dacă acel proces de anvelopare a tribunei oficiale nu durează mult, totuși timpul este prea scurt. ”Categotric că vom juca cu CFR la TG Mureș, dacă nu cumva se întâmplă ceva repede legat de lucrări. Am înțeles însă că acele lucrări de anvelopare nu o să dureze mult. Se poate face rapid. Problema e cum și când se face această lucrare…” a mai declarat Teodor Birț. Partida cu CFR este programată pe 22 septembrie de la ora 15.00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu