jaf la poiana sibiului. s-au furat peste 20.000 de lei

Joi s-au furat bani mulți și bijuterii dintr-o casă din Poiana Sibiului. Nu a durat mult până când polițiștii l-au identificat pe hoț și au reușit să recupereze întreg prejudiciul.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 14,30, un bărbat domiciliat în Poiana Sibiului a sesizat polițiștii în legătură cu faptul că, în cursul dimineții aceleiași zile, din imobilul în care locuiește, i s-au sustras bani și bijuterii, în valoare totală de 22.000 de lei.

În urma activităților operative desfășurate de către polițiștii Postului de Poliție Poiana Sibiului și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Orlat, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 57 de ani, localnic, bănuit că, în dimineața zilei de 6 septembrie, în timp ce se afla la domiciliul victimei pentru efectuarea unor lucrări de reparație a acoperișului, ar fi sustras bunurile reclamate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Cercetările continuă la nivelul Secției 6 Poliție Rurală Orlat.

Ultima oră

Comentariul meu