Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în oraș

Începe un week-end cu mai puține grade în termometre decât ne-am dori, dar nu e nicio problemă, pentru că atmosfera se va încinge cu siguranță. Distracția e asigurată de evenimentele pregătite la Sibiu pentru acest final de săptămână, iar acestea sunt pentru toate gusturile.

Chiar dacă afară va fi destul de răcoare, în Cotton Pub by Night gradele vor urca vineri seara. Distracția începe la ora 22, pornită și întreținută până dimineața de DJ Kiki Barnu. Va fi multă lume, așa că cel mai bine ar fi să vă rezervați un loc la numărul de telefon 0752268866.Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în oraș

 

Strada Cetății va deveni în cele trei zile de week-end locul în care berea artizanală se va bea în valuri. Festivalul Craft Beer aduce la Sibiu zeci de sortimente de bere, toate de încercat. Detalii despre eveniment aici.Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în oraș

Muzeul în aer Liber din Dumbrava Sibiului are pregătite evenimente și în acest final de săptămână. E cu istorie, mâncare și voie bună. Detalii aici.Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în orașTineri din toată lumea au venit zilele acestea la Sibiu pentru Întâlnirea Tinerilor Ortodocși. Au loc evenimente, simpozioane, întâlniri. Programul complet aici.

„Cântece de neam și țară”Marșul Tinerilor Ortodocși– va avea loc vineri, de la ora 18. Corul „Timotei Popovici” în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română organizează un periplu muzical în cadrul orașului Sibiu, ce va porni de la Sala Transilvania până în Piața Mare. Cei peste 2.000 de tineri participanţi precum și alţi doritori vor cânta „Cântece de neam și țar” în acorduri de fanfară.

Tot în cadrul ITO va fi organizat un spectacol extraordinar al Junilor, vineri, în Piața Mare, de la ora 21. Detalii aici. 

Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în orașLa Fabrica de Cultură se va juca vineri seara, de la ora 19 ”Încurcă-i drace!” după Ray Cooney. Spectacolul va dura o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Cea de-a 24-a ediție a competiției internaționale de judo ”Cupa Temerarul” va avea loc sâmbătă și duminică, în Sala Transilvania. În jur de 150 de sportivi din România, Republica Moldova, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Austria, Polonia, Slovacia, Spania, Italia și Franța sunt așteptați pe tatami să se lupte pentru medaliile puse în joc. Sibiul va fi reprezentat de CS Temerarul, CSM Sibiu și CSȘ Șoimii Sibiu. Evenimentul va fi la cadeți (2001-2003) și la juniori+seniori (2000 și sportivi mai mari).Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în oraș

Atelierele de la Teatrul Gong revin, iar despre ele puteți citi aici. Sâmbătă are loc prima ediția din această toamnă a Atelierului de creat Povești coordonat de Diana Ribana. Va dura 60 de minute, este recomandat copiilor între 6 și 10 ani, iar un bilet costă 14 lei. Va începe de la ora 10 și 12.

În cadrul ITO, sâmbătă, în Piața Mare, va avea loc un concert Andra și Compact B. Concertul va începe la ora 19:30, iar intrarea este liberă.

Piesa de teatru ”Un tramvai numit Popescu” se va juca din nou duminică, de la ora 13, în tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu- Rășinari.Petreceri, festivaluri și multă distracție în weekend la Sibiu - Unde ne distrăm în oraș

O altă piesă de teatru va umple sala Fabricii de Cultură duminică de la ora 19. ”Îmi place cum miroși” durează aproximativ o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Catre Roxana David : Ar trebui sa vedeti si partea mai putin placuta, sau neplacuta a „petrecerilor”din Parcul Cetatii – ca locatar vecin cu parcul sunt revoltat , nivelul de zgomot este destul de ridicat, basul boxelor mai ales – sa asculti fara sa doresti in casa basul boxelor de la ora 15 la ora 22 e foarte neplacut. Peretii cladirilor vechi amplifica vibratiile, sau le transmit, in interior zgomotul este mai pronuntat. Nu stiu cum primaria nu cunoaste ca la un spatiu relativ ingust vibratiile la care sunt supuse casele, multe de patrimoniu, le afecteaza.