sibiancă de 17 ani arestată după ce a tâlhărit două femei ziua în amiaza mare
foto: arhivă

Totul s-a petrecut pe Aleea Streiu. Adolescenta a reușit să fure lănțișorul de aur de la gâtul a două femei. Acum a fost reținută de poliție.

La data de 4 septembri., în jurul orei 13,00, în municipiul Sibiu, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu în legătură cu faptul că, în timp ce se afla pe Aleea Streiu, o tânără necunoscută i-a smuls de la gât un lănțișor din aur. Un martor al întâmplării a reacționat, a reușit să recupereze bijuteria și să i-o returneze victimei.
În jurul orei 13,30, printr-un alt apel 112, o altă femeie a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe strada Bacovia, în municipiul Sibiu, o tânără necunoscută i-a smuls lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.
Din semnalmentele oferite de către cele două victime, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au desprins ipoteza că cele două fapte au fost comise de către aceeași persoană astfel încât au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie.
În urma activităților operative desfășurate imediat după sesizarea faptelor, s-a reușit identificarea și prinderea persoanei în cauză, o sibiancă în vârstă de 17 ani, depistată pe raza orașului Copșa Mică.
Față de aceasta s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu