expo plast – singurul eveniment din romania dedicat industriei maselor plastice la redal expo sibiu

PAjuns la cea de a șasea ediție, EXPO PLAST – Expoziție internațională de produse, echipamente și tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice își așteaptă vizitatorii între 18 și 21 septembrie la REDAL EXPO în Sibiu.este 90 de brand-uri din 9 tari

expo plast – singurul eveniment din romania dedicat industriei maselor plastice la redal expo sibiu

Companii din Austria, Cehia, Grecia, Italia, Portugalia, România, Serbia, Turcia, Ungaria vin la Sibiu pentru a prezenta cele mai recente materiale și tehnologii din industria prelucrării maselor plastice, cu aplicații directe în creșterea productivității, reducerea costului de producție și obținerea unui produs final compatibil pe piețele de desfacere.

16 echipamente în funcțiune În premieră la un târg în România, EXPO PLAST aduce în acest an cele mai multe echipamente pe care vor fi făcute demonstrații LIVE timp de patru zile. 16 mașini și roboți își vor demonstra abilitățile tehnologice la SIBIU. Mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, soluții de administrare a producției prin împlemetarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare și umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matrițe și materii prime – sunt doar o mică parte din ceea ce vizitatorii pot vedea la cea de a șasea ediție EXPO PLAST.
Companii precum Engel Injecție, Plastic Technology Services, Hitaro Plastic Machines, Wittman Battenfeld, Almitech sau Top Plast vor putea fi întâlnite la EXPO PLAST SIBIU – lista completă a expozanților fiind disponibilă aici. Conferințe EXPO PLAST reconfirmă statutul de eveniment complex și aduce și la această ediție o serie de conferințe și seminarii susținute de specialiști din România și de peste hotare. Abordând teme precum: Tehnolgiile iQ, aplicații ale gazelor tehnice în industria maselor plastice sau noii tehnopolimeri – Conferințele EXPO PLAST își propun să se transforme într-o importantă resursă informațională pentru cei care activează în domeniu. Lista completă a conferințelor și modalitatea de rezervare a locurilor în sală este aici.

Discount-uri exclusive Și la această ediție expozanții participanți acordă discount-uri exclusive doar pe durata evenimentului, acestea plecând de la 10%.  Listă în continuă actualizare este disponibilă aici.

EXPO PLAST pe scurt: REDAL EXPO SIBIU, Str. Johann Sebastian Bach 4, Sibiu 18 – 20 septembrie 2018, zilnic între orele 9.00 – 17.00 21 septembrie 2018, între orele 9.00 – 16:00

Accesul se face pe bază invitației online sau prin completarea formularului disponibil la intrare.  

Ultima oră

Comentariul meu