instrumente muzicale furate din austria, găsite la vânzare în sibiu

Nu mai puțin de 27.000 de euro valorau instrumentele muzicale furate din Austria. Polițiștii au depistat doi bărbați care încercau să le vândă la Sala Transilvania în parcare.

La data de 4 septembrie, în jurul orei 11,00, în municipiul Sibiu, în Parcarea Sălii Transilvania de pe strada Octavian Goga, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au depistat doi bărbați, unul în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Satu Mare, celălalt în vârstă de 34 de ani, din Cisnădie, care comercializau 7 instrumente muzicale de suflat, fără documente specifice.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că instrumentele în cauză ar fi fost sustrase dintr-un magazin specializat în comercializarea de instrumente muzicale din Austria, în noaptea de 22/23 august, prejudiciul reclamat fiind de peste 27.000 de euro. Polițiștii sibieni au recuperat 7 din cele 10 instrumente sustrase. În cauză, bunurile au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar față de cei doi bărbați s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Cercetările continuă la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu