foto fostul magazin xxl în paragină totală - a devenit loc de joacă și senzații tari pentru copii

Magazinul care a fost între timp achiziționat de LIDL este în paragină și în ciuda faptului că este împrejmuit, mai mulți copii umblă stingher pe acoperișul acestuia.

Fostul magazin XXL aflat la ieșirea din Șelimbăr spre Sibiu este de mai multă vreme în paragină. Acolo cei de la LIDL urmează să amenajeze un nou magazin (detalii aici), dar deocamdată lucrările nu au început. Chiar dacă parcarea și magazinul au fost împrejmuite cu gard, XXL-ul a devenit loc de joacă pentru mai mulți copii. Un cititor a trimis către Ora de Șelimbăr imagini cum pe magazin se urcă copii și aleargă în voie.foto fostul magazin xxl în paragină totală - a devenit loc de joacă și senzații tari pentru copii „Clădirea ce a deservit fostul XXL a suferit distrugeri, vandalizări și, mai nou, este un loc de joacă pentru copiii amatori de senzații tari”, a transmis cititorul alături de fotografii. foto fostul magazin xxl în paragină totală - a devenit loc de joacă și senzații tari pentru copiiColegii de la Ora de Șelimbăr au alertat autoritățile locale. Vezi AICI reacția acestora!
CLICK AICI pentru mai multe fotografii și informații!
În urma articolului publicat pe Ora de Șelimbăr, cei de la Lidl s-au autosesizat și au transmis și un punct de vedere oficial. Vezi AICI ce spun aceștia.

Ultima oră

Comentariul meu