update foto – accident grav între vâlcea și sibiu. doi șoferi de tir, încarcerați

Traficul rutier între Sibiu și Vâlcea este blocat pe DN7 la câțiva kilometri de Valea Oltului. Două TIR-uri s-au tamponat frontal.

UPDATE – Trafic alternativ pe un fir (ora 18.00)
Soferul camionului care a patruns pe contrasens si a intrat în celalalt tir are 51 de ani si este din Timisoara. Celălalt are 39 de ani si este din Carei, județul Satu Mare.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Doi bărbați au fost răniți grav, miercuri, în urma impactului frontal dintre tirurile pe care le conduceau, pe DN7 Valea Oltului, în zona comunei Bujoreni, județul Vâlcea. Traficul rutier între județele Sibiu și Vâlcea este blocat, anunță Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Vâlcea, Corina Băștinariu, cei doi șoferi de tir au rămas încacerați în urma impactului.
„În accidentul rutier sunt implicate două tiruri. Șoferii sunt încarcerați. Un tir care se deplasa pe sensul Sibiu-Vâlcea a derapat și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu alt tir”, a spus Băștinariu. Reprezentanții ISU Vâlcea au transmis că șoferii celor două tiruri au fost găsiți în stare gravă, încarcerați. Traficul în zona accidentului, între județele Sibiu și Vâlcea, este blocat la ora transmiterii acestei știri.

Ultima oră

Comentariul meu