firea atac violent la dragnea - nu îmi plac șobolănismele. psd este condus dictatorial
FOTO - Mediafax

Edilul Bucureștiului l-a atacat dur într-o conferință de presă pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat, miercuri, că Partidul Social Democrat este condus dictatorial de Liviu Dragnea, afirmând că ei nu îi plac ”șobolănismele” și că nu vrea să se alăture acestui stil de management politic, anunță Mediafax. ”Nu cred că este normal să ajungem ca într-o formațiune politică, condusă unic, dictatorial, să nu poți să spui nimic, pentru că dacă spui, imediat ți se închide gura, că nu ești solidar, că e anul centenar, că te-ai dat cu statul paralel, că vrei să cadă guvernul și că nu vrei ordonanță cu amnistie și grațiere”, a declarat Gabriela Firea.
Ea a mai spus că, în prezent, comunicatorii partidului prezintă strategii frumoase, perfecte, de comunicare, dar nu adevărate.
”Întordeauna voi respecta decizia colegilor din partid și dacă eu voi avea de suferit politic de pe urma declarațiilor mele, de asemenea voi avea curajul să spun în comitetul exectiv, în comitetul executiv, prin reacții publice, nu lucrări subterane, nu-mi plac șobolănismele. Am avut suficient parte de ele până acum din partea celorlalți care pe față spun că totul e bine și pe dedesubt… șobolăneală. Nu vreau ca e să mă alătur acestui stil de management politic”, a adăugat Firea.

Ultima oră

Comentariul meu