Bătaie cu săbii și cuțite - Cel puțin câțiva răniți

Mai multe bărbați s-au luat la bătaie noaptea trecută în orașul Tecuci, în altercație fiind folosite cuțite și săbii.

Mai mulți bărbați au ajuns la spitalul din localitate, iar una dintre victime a fost transferată la Spitalul de Urgențe din Galați, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Din primele informații oferite de polițiști, a fost vorba despre un conflict spontan izbucnit între mai mulți prieteni aflați sub influența alcoolului. Bărbații făceau un grătar și au început să se certe, discuțiile aprinse degenerând într-o bătaie generală în timpul căreia au fost folosite arme albe.

„În data de 05.09.2018, în jurul orelor 01.40, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind în serviciul de patrulare, a sesizat faptul că pe o stradă din municipiu, vis-a-vis de o unitate de învățământ, are loc o încăierare între mai multe persoane, fapt ce a avut ca rezultat vătămarea corporală a unora dintre aceștia și avarierea parțială a două autovehicule. În timp operativ, la fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galați. Aceștia au dispersat grupul aflat în încăierare și au acordat primul ajutor victimelor, o parte din victime fiind transportate la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări a reieșit faptul că cele 6 persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse și au declanșat altercația, degenerând în vătămarea corporală a unora dintre ei, aceștia prezentând mai multe plăgi provocate prin tăiere cu un corp ascuțit”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Unul dintre cei implicați în conflict, un bărbat de 36 de ani, a fost lovit cu o sabie în mână. El a ajuns pe propriile picioare la Spitalul din Tecuci, dar medicii au decis să-l transfere la Spitalul de Urgență Sf. Apostol Andrei din Galați.

„A fost un caz, în jurul orei 1.45 a fost transferat cu ambulanța de la Spitalul din Tecuci la Spitalul din Galați. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, era rănit probabil cu o sabie. A venit singur la spitalul din Tecuci. Victima are o plagă înjunghiată la antebrațul stâng”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul adjunct al Serviciului de Ambulanță al Județului Galați, Doina Ursu.
Poliția a început o anchetă pentru a afla cine a provocat scandalul din Tecuci. Polițiștii fac cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere. În funcție de rezultatul examinării medico-legale a persoanelor vătămate va fi stabilită încadrarea juridică a faptei. Foto – arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu