update video - foto accident mortal la nocrich – motociclist decedat

Accidentul s-a petrecut marți după amiază pe DJ 106 la Nocrich. Traficul este blocat total în zonă (ora 18.50). Moticiclistul are 33 de ani și este din Agnita.

Accidentul s-a petrecut pe un sector de drum în curbă. Un motociclist a pierdut controlul direcției de deplasare și a derapat, iar apoi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane condus regulamentar din sens opus.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=sTc8hhZAnrs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/sTc8hhZAnrs/sddefault.jpg” caption=”Accident mortal de motocicleta la Nocrich”]
În urma impactului, motociclistul a decedat.update video - foto accident mortal la nocrich – motociclist decedat Deocamdată, nu sunt alte victime. Au intervenit doua echipaje de pompieri și un echipaj Smurd.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Baiii ,,unul” FRUSTRATULE! sunt si exceptii ca si cei care conduc masini cum apuca , si nu isi respecta banda cand intra in giratorii!!!! taie curba pur si simplu ca ei nu stiu sa mearga decat drept!! Vezi-ti de treaba ta ,si nu te mai oftica atata!

  2. Cei mai multi dintre motociclisti nu respecta banda de circulatie, se strecoara de foare multe ori printre masini, calcand linia de demarcatie dintre cele 2 benzi (in oras ) , unii chiar depasesc neregulamentar prin dreapta!

  3. Cei mai multi dintre motociclisti nu respecta banda de circulatie, se strecoara de foare multe ori printre masini, calcand linia de demarcatie dintre cele 2 benzi (in oras ) , unii chiar depasesc neregulamentar prin dreapta!