video foto sibianul ionel bucur, medalie de aur la zagreb. este campion balcanic!

Rezultate de excepție realizare de echipa României la Campionatul Balcanic de obstacole din Croația, la Zagreb. De remercat în mod special este performanța extraordinară a sibianului Ionel Bucur, cel care a luat aur atât cu echipa cât și la individual.

Rezultate excepționale realizate de echipa României la Zagreb. Echipa feminină a luat medalia de bronz în timp ce echipa de copii formată din Ilisoi Octavia, Ilaș Stefana, Stoica Schumann Ștefania si Semenov Sofia, a luat aurul. La individual Ilisoi Octavia cu Charlotte, s-a clasat și ea pe primul loc. Juniorii au luat bronzul pe echipe, în timp ce echipa de tineret formată din Panaite Dana, Caraiman Bianca, Apostolescu Alexia, Mladin Bradisteanu Alexandra, au luat aur.video foto sibianul ionel bucur, medalie de aur la zagreb. este campion balcanic!

Sibianul Ionel Bucur, campion balcanic
Cea mai mare performanță a fost obținută și ce echipa de seniori a României formată din sibianul Bucur Ionel, alături de Jakab Aron, Herck Andrea si Ursache Ionuț, au luat medaliile de aur. video foto sibianul ionel bucur, medalie de aur la zagreb. este campion balcanic!O altă mare performanță s-a obținut și la individual. Sibianul Bucur Ionel cu Cassius a luat și el medalia de aur și a devenit campion balcanic.

YouTube video

Sibianul a reușit aceeiași performanță și în urmă cu doi ani. Foto: Federația Ecvestră Română

Ultima oră

Comentariul meu