bombon before & after school - scoala de muzica si actorie sibiu - servicii profesionale pentru părinți pretențioși
Foto Arhivă

Viteza în care trăim și programul fiecărei zile de muncă e un mare stres pentru părinții care nu au acasă bunici ce pot să le preia din îndatoririle față de copii, să îi ducă și să ii aducă de la scoală, să le dea să mânânce, să facă lecții cu ei.

Pentru acești părinți există însă acum servicii personalizate. Unul dintre cele mai profesionale centre care oferă o gamă completă de servicii educaționale în afara orelor de curs este BomBon Before&After School  – Scoala de Muzica si Actorie din Sibiu.

BomBon Before&After School  – Scoala de Muzica si Actorie cu sediul pe strada Bâlea nr. 15 este un centru educațional care a venit în întâmpinarea dorinței părinților de a avea un copil educat, încrezător în talentul său, inteligent emoțional, independent, sociabil, pozitiv. Un astfel de copil aduce cu sine provocarea de a lucra cu el, de a-l face curios, dar și gratitudinea percepută după inocularea acestor valori.
Publicul-țintă al centrului educațional e alcătuit din părinți ocupați în majoritatea timpului zilei, părinți ce nu au răgazul necesar pregătirii temelor cu copiii lor, sau nu au timp să alerge cu copilul la tot felul de cursuri, cercuri și activități sportive și recreative.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=NAGogyTgywQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/NAGogyTgywQ/sddefault.jpg” caption=”BomBon Before & After School Sibiu”]
Un centru educațional pentru toate vârstele
Oferta educațională este însă mai largă de atât pentru că se adresează de asemenea copiilor, adolescenților și chiar adulților care doresc să-și cultive…talentul sau înclinația spre o pasiune prin cursuri  de muzică : canto, vocal training,  pian, chitară sau tobe, actorie, limbi străine, sau doresc să practice organizat un sport cum ar fi călarie, tenis, fotbal sau  înot. Centrul oferă și pregătire avansată și specializată pentru examene de capacitate, bacalaureat, olimpiade și alte concursuri.
Pentru cei ce doresc perfecționarea limbii engleze și germane, oferta educațională conține cursuri cu finalizare prin examene Cambridge sau Goethe Zertifikat, iar pentru pregătirea diferitelor concursuri, olimpiade, examene, există posibilitatea organizării de cercuri pentru materii precum matematică, română, chimie, fizică, informatică și alte materii.

Înainte și după școală
Pentru elevii ce învață după-amiaza există programul „Before-School”, care ajută copiii la pregătirea temelor într-un cadru organizat, sigur, îndrumați de cadre didactice de specialitate, având la dispoziție și materii opționale, cu rol în dezvoltarea, sedimentarea sau descoperirea de lucruri și calități noi. Pentru cei ce au cursuri dimineața, centrul educațional BomBon oferă programul „After-School”de după-amiaza, avand aceleasi caracteristici.

Deschis în vacanțe
Acum vacanța e pe final, dar în plus, în timpul vacanțelor de vară, centrul este deschis pentru programul „Summer-School”, care propune activități specifice vacanței: jocuri, concursuri, creație și îndemânare, excursii, tabere, îndrumare în efectuarea temelor de vacanță. Centrul functioneaza și  în timpul celorlalte vacanțe pe parcursul anului școlar, exceptie zilele libere si sarbatori legale.bombon before & after school - scoala de muzica si actorie sibiu - servicii profesionale pentru părinți pretențioși

Transportul si masa asigurate
Se asigură transportul elevilor din sau înspre unitatea de învățământ, masa acestora, un spațiu sigur și primitor, atât pentru efectuarea temelor și a opționalelor alese, cât și pentru recreere și relaxare într-o curte generoasă.

Succesul vine de la oameni și abordare
Oamenii centrului Bombon Before&After School – Scoala de Muzica si Actorie, își fac treaba natural, cu  pasiune, seriozitate și implicare. Naturalețea abordării decurge din experiența culeasă din viața de zi cu zi, din situațiile întâmpinate de părinți, din dorința de a aduce o completare la ceea ce nu se face, sau nu există timp ori oportunități de a se face la școală sau acasă, prin transpunerea acestor activitati într-un mod organizat și specializat. Succesul instituției constă în succesul fiecărui cursant care debutează, a trecut  sau continuă la BomBon.
Bombon Before&After School – Scoala de Muzica si Actorie oferă totul într-un singur loc, armonizat, în funcție de preferințele și nevoile beneficiarilor. Punctul de lucru se găsește în Sibiu, str. Bâlea nr. 15, iar programul este de la 7:30 până la ultimul client.
Informații suplimentare pe: www.bombonsb.ro , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bombonsb.ro  si la telefon :0724076927.

 

Ultima oră

Comentariul meu