rezultate bune pentru interstar sibiu la e-on kinder cup

Interstar Sibiu a participat in perioada 21-30 august la cea de a XII editie a E-ON Kinder Cup, cel mai bine organizat turneu de fotbal din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa de Est.

Editia din acest an de la Tg Mures a adunat la startul ei 127 de echipe din intreaga tara distribuite pe sase categorii de varsta. La toate cele șase grupe de varsta clubul sibian a avut reprezentante.
La categoriile 2006 si 2009 jucatorii de pe malul Cibinului au urcat pe podium. Atat elevii pregatiti de Daniel Murasan cat si cei coordonati de Ioan Bulea au invins in finala mica pe FCSB respectiv Dinamyc Craiova.rezultate bune pentru interstar sibiu la e-on kinder cup„Piticii” nascuti in anul 2011antrenati de Dorel Birbic si Mircea Soare au pierdut finala mica a competitiei in fata gazdelor de la Kinder Mures, astfel ca au terminat pe locul patru din 20 de participante. „Suntem multumiti de evolutia tuturor jucatorilor de la club.Am demonstrat ca Sibiul are copii talentati, iar fotbalul sibian are viitor. An de an ne luptam de la egal cu cele mai bune echipe din tara, mai nou si din strainatate, iar acest lucru este imbucurator pentru noi. Urmarim tot timpul sa participăm la cele mai puternice turnee pentru copii si juniori”, spune Sebastian Baciu vicepreședinte Interstar.rezultate bune pentru interstar sibiu la e-on kinder cup

Rezultate categoria 2006
Interstar-Infinity Tarnaveni 10-0
Interstar-Benfica Bucuresti 6-0
Interstar-Concordia Chiajna 3-1
Interstar-Dinamo Bucuresti 3-1
Interstar-CSA Steaua 0-3
Interstar-FCSB 3-2

Rezultate categoria 2009:
Interstar-MSE Tg Mures 8-0
Interstar-Inter Galaxy Bucuresti 9-0
Interstar-Kinder Mures 1-0
Interstar-Luceafarul Cluj 7-0
Interstar-CFR Cluj 1-1 ( 2-3 d.p.)
Interstar-Dinamyc Craiova 2-0rezultate bune pentru interstar sibiu la e-on kinder cup

Rezultate categoria 2011
Interstar-Dinamo Bucuresti 6-2
Interstar-Vulturii Tg Mures 4-3
Interstar- U Cluj 2-1
Interstar SCF Liviu Antal 9-1
Interstar-Inter Galaxy Bucuresti 0-0(1-3 d.p.)
Interstar-Kinder Mures 1-2

Ultima oră

Comentariul meu