csu sibiu dancers by fantasy dance - baschet și dans la înălțime!

CSU Sibiu și ACS Fantasy Dance Sibiu demarează un proiect deosebit pentru copiii si părinții îndrăgostiți de baschet și dans. De acum, spectacolele pe care cel mic le ținea sold-out în sufragerie sau în fața blocului se mută pe o scenă mult mai mare: la meciurile lui BC CSU Sibiu, în Sala Transilvania, în fața a peste 1800 de spectatori.

Din dorința de a educa tinerii din orașul nostru prin sport și artă, din 11 septembrie, CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance deschide larg porțile Cercului Militar (Sala Foaier) și începe munca de “presezon”. Trebuie să fim pregătiți fiindcă o dată cu noua ediție a Ligii Naționale de Baschet, trupele de copii vor fi responsabile cu spectacolul din fiecare time-out la meciurile de acasă! Ei vor trece sub lumina reflectoarelor, dansând cu mândrie în galben și albastru.
Dacă vrei ca fetița sau băiețelul tău să facă parte din programul nostru, atunci tot ceea ce trebuie să faci este să îl aduci la cursurile de dans dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.
Desigur, vom organiza și o grupă pentru adolescenți, așa că dacă ai peste 16 ani nu ezita să ne contactezi! Și tu vei avea șansa de a intra în preselecții pentru trupa de majorete a echipei!
Împreună vom dansa pentru echipă și o vom purta către victorii! Pentru Sibiu rețeta succesului este una singură: “să fii mereu la înălțime”, iar dacă jucătorii vor fi responsabili cu slam-dunkurile spectaculoase atunci noi vom răspunde printr-un stil propriu: #slamdance!
Hai, CSU! În baschet și în dans, mereu la înălțime!
•Pentru detalii îți stăm la dispoziție:
Daniela Apatiei,
tel: 0744473255
e-mail: office.pr@danceacademy.ro
Te poți înscrie direct, completând formularul de pe site-ul www.bc-csusibiu.ro, la secțiunea CSU Sibiu Dancers.

Ultima oră

Comentariul meu