campania #helpmihai: sedințe foto de familie contra donații

Campania #helpMihai merge mai departe cu noi oferte de servicii pe care dacă le cumpărați, banii merg în contul micuțului Mihai, al cărui viitor imediat începe să prindă contur datorită oamenilor de suflet care au vrut să ajute.

Ultima ofertă pe care o adăugăm la lista de servicii contra donații pentru Mihai vine de la o sibiancă. Laura oferă două ședințe foto pentru familie, în valoare de 400 de lei fiecare. Fotografiile pe care le face Laura pot fi văzute pe pagina ei unde poate fi și contactată https://www.facebook.com/laura.dascalu.fotograf/. Dacă vă doreați un album cu fotografii de familie, acum poate fi un moment bun. Ședințele pot fi un prilej de distracție cu copiii în natură.

Campania #helpMihai: Picnic cu strângere de fonduri, masă scoasă la licitație. O sibiancă își vinde rochia de mireasă

Campania #helpMihai: Detartraje și torturi vegane – Banii ajută cauza micuțului Mihai – Lista e deschisă

Lista este deschisă celor care vor să ofere servicii și să ajute astfel cu donații la salvarea lui Mihai. Dacă vrei să oferi un serviciu și să donezi astfel banii incasați, trimite un mail pe oradesibiu@gmail.com si vom adăuga oferta ta aici și o vom promova pe Facebook. Faptele bune nu rămân nerăsplătite!

Călătoria lui Mihai este pagina pe care părinții lui Mihai ne țin la curent cu pașii lui prin viață, din ce în ce mai posibili datorită tuturor celor care au vrut să ajute cum au putut.

Ultima oră

Comentariul meu