video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”

Stadionul Municipal din Sibiu este un ”adevărat” șantier de câteva săptămâni. Desigur că termenul de ”adevărat” este unul peiorativ… Oficialii clubului speră ca meciul de la finele lui septembrie cu CFR Cluj să se joace pe arena care ar urma ca la finele lucrărilor să aibă 19.000 de locuri. Rămâne de văzut dacă acest lucru o să se și întâmple..

Două excavatoare și două autobasculante. Acestea erau utilajele prezente pe stadionul Municipal din Sibiu, joi la orele amiezii. video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”Trei muncitori umblau debusolați pe fosta pistă, care a fost decopertată total. video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”În rest nici țipenie de om care să lucreze pe șantierul de aici.video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”

 

Tribuna oficială a fost total eliberată de vechile scaune, dar e golașă ca un copac care se scutură de frunze când vine toamna.video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”Totuși în ciuda acestui peisaj dezolant, sunt și două vești bune. video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”Gazonul arată excelent, iar pentru a juca acasă trebuie ca tribuna principală să aibă scaunele montate, să fie funcțional sistemul de supraveghere video și turnicheții de la intrarea în zona acesteia să fie de asemenea funcționali.video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj” video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”Desigur și pista care înconjoară terenul de joc să fie în condiții optime, fără să pună în pericol integritatea jucătorilor.video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”

Optimism la FC Hermannstadt
Conducerea clubului și staff-ul tehnic al echipei sibiene speră ca meciul cu Gaz Metan Mediaș, din acest weekend, să fie ultimul jucat în exil la Tg. Mureș. video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj” video foto așa arată acum stadionul municipal – pelici: ”sperăm că vom juca acasă cu cfr cluj”Astfel se speră ca meciul cu CFR Cluj din 22 septembrie, să îl dispute pe stadionul Municipal. ”Avem speranțe mari că vom juca acasă în septembrie cu CFR Cluj. Sunt speranțe mari. Așa cum sunt convins că dacă jucam aici la Sibiu cu Călărași am fi luat toate punctele. Publicul contează enorm când e vorba de pus presiune pe adversar sau în alte situații care pot să devină capitale”, a spus joi antrenorul Alex Pelici.

YouTube video

Urmăriți mai sus imagini cu stadionul Municipal, filmate joi, 30 august. Și fotografiile sunt realizate tot joi.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Dacă mai au bani…
    Pe Stadion, trebuie să lucreze 30 de muncitori. Ca albinele să lucreze! Din păcate nr lor este foarte mic! Păcat! În alte țări europene, suporterii sau angajații Primăriei lucrează cot la cot cu constructorii!
    Echipa aceasta este a orașului sau a Primăriei? O mare greșeală se face în acest moment cu Primăria! Poate doar așa se mai pot accesa fonduri europene! În presa online se specifică că nu se mai dau fonduri europene pe proiecte! Minciuni!

  2. Mână de la mână și până pe 24 Septembrie pista de atletism este gata!
    Acum că este pauza competițională burtosul ăla de Birt cu fugitii ar trebui să pună presiune pe fifma constructoare!
    Acum, până nu este prea târziu!