scandal în trafic pe milea - șofer beat la volan și polițiști înjurați de doi pasageri
foto: arhivă

Doi bărbați de 44 și 48 de ani din Veștem au primit amendă joi pentru că au adresat injurii și au fost recalcitranți la adresa a doi polițiști de la Rutieră. Agenții au oprit o mașină în trafic pe Milea, iar șoferul a avut o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. După testare, prietenii acestuia au declanșat un scandal.

La data de 30 august, în jurul orei 04,45, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul G-ral Vasile Milea, polițiștii rutieri au filmat și înregistrat cu dispozitivul radar un autoturism al cărui șofer circula cu viteza de 82 km/h.
După oprirea autoturismului, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din loc. Veștem, conducea sub influența alcoolului, în urma testării rezultând o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
În momentul opririi autoturismului, bărbatul era însoțit de doi pasageri, bărbați cu vârsta de 44, respectiv 48 de ani, domiciliați tot în localitatea Veștem, care au avut un comportament recalcitrant și au adresat jigniri polițiștilor și instituției poliției. Pentru acest fapt, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare 800 de lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991R. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu