foto – celebrul james blunt a ajuns la sibiu – merge la cerbul de aur
Foto - Aeroportul Internațional Sibiu / Facebook

Britanicul James Blunt a aterizat vineri după amiază pe Aeroportul Internațional Sibiu. Din păcate este doar în tranzit în orașul nostru, acesta plecând imediat spre Brașov, acolo unde vineri seară susține un concert la Cerbul de Aur.

Liana Stanciu de la TVR a fost cea care l-a întâmpinat pe Aeroport la Sibiu. La ediţia aniversară a festivalului, britanicul James Blunt va cânta pentru brașoveni hituri precum “You’re Beautiful” sau “Goodbye My Lover”. Cu peste 17 milioane de discuri și 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câștigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello și de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de pop și folk rock, muzica acestuia clasându-se în primele poziții ale top-urilor muzicale de specialitate din întreaga lume.
Cel mai recent album al artistului a fost lansat în 2017. Discul se numește “The Afterlove” și include single-uri precum “Don’t Give Me Those Eyes” și ”Love Me Better”.
În a treia seară, pe lângă concurenţi, care vor interpreta a doua piesă, o melodie românească, la alegere, vor mai cânta Delia, Horia Brenciu şi bineînțeles britanicul James Blunt. Alături de cei 18 concurenţi, pe scenă, în toate serile de concurs vor fi Big Bandul Radiodifuziunii Române şi Orchestra Operei din Braşov, conduse de Ionel şi Andrei Tudor.

Ultima oră

Comentariul meu