cinci șoferi prinși băuți la volan în câteva ore la sibiu - joi spre vineri noapte
FOTO: arhivă

Nu mai puțin de cinci conducători auto au dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan în Sibiu, Mediaș și la Bârghiș.

Primul prins pe Victoriei
La data de 31 august a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Victoriei de către un sibian în vârstă de 30 de ani.
La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Încă unul pe Luptei
Seria șoferilor depistați conducând sub influența alcoolului a continuat în municipiul Sibiu, pe strada Luptei, unde, în jurul orei 02,10, un gălățean a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
După recoltarea probelor biologice de sânge, în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Beat la volan pe Școala de Înot
La data de 31 august a.c., în jurul orei 04,20, pe strada Școala de Înot din municipiul Sibiu, aparatul etilotest al polițiștilor a înregistrat din nou o valoare peste limita legală, 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrație rezultată în urma testării unui sibian în vârstă de 21 de ani.
Șoferului i s-au recoltat două mostre biologice de sânge și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un ’’viteaz’’ și la Bârghiș
La aceeași dată, 31 august a.c., în jurul orei 03,00, pe DC 32, pe raza localității Bârghiș, un localnic în vârstă de 20 de ani a fost depistat conducând autoturismul și având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferului i s-au recoltat două probe biologice de sânge și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Și la Mediaș au prins unul
La data de 31 august a.c., în jurul orei 01,35, în municipiul Mediaș, pe strada Ludwig Roth, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, din jud. Mureș, al cărui rezultat afișat de aparatul etilotest a fost de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La spital, șoferului i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Foto – ARHIVĂ

Ultima oră

Comentariul meu