ce weekend frumos e la sibiu - evenimente și festivaluri ''pe sprânceană'' în oraș

Începe un week-end ce se întinde pe două luni. Mai rar așa ceva, așa că e de profitat, mai ales că evenimente sunt din plin, în tot orașul.

Evident că distracția începe vineri seara în Cotton Pub by Night, și cum încă vremea o permite, petrecerea se va ține pe terasă. DJ Kiki Barnu este cel care vă așteaptă de la pupitru, deci nu mai încape îndoiala că va fi o seară pe cinste. Rezervări se fac la 0752 268 866.ce weekend frumos e la sibiu - evenimente și festivaluri ''pe sprânceană'' în oraș

Târgul Olarilor este unul din cele mai longevive evenimente care se organizează în Sibiu și îi vine rândul în fiecare primul week-end din septembrie. Așa că sâmbătă și duminică aveți unde cheltui niște bani- în Piața Mare. Detalii despre olarii care vor veni și despre ce se va întâmpla acolo aflați de aici.

”Centrum” este un festival gastronomic aflat la prima ediție. Va avea loc de vineri până duminică și se dorește a fi unul din cele mai mari evenimente de gen organizat în Sibiu. Detalii despre deliciile ce se vor găsi în Piața Huet, aflați de aici.ce weekend frumos e la sibiu - evenimente și festivaluri ''pe sprânceană'' în oraș

Seria de concerte Vinerea Verde ajunge la final, așa că profitați de ultimul concert. Va avea loc vineri, de la ora 12:15 în Ferula Bisericii Evanghelice Sibiu.

Prima ediție a Focus in the Park va avea loc în Parcul Sub Arini. Pe lângă concertele unor trupe locale, naționale și internaționale de renume, te vei bucura și de Street Food in the Park, Picnic in the Park și Craft Beer in the Park. Detalii și programul evenimentulu, aici.

 

Un nou sezon al evenimentelor Round Table Sibiu va debuta vineri, 31 august, de la ora 18:00 la terasa Bibliotecii Județene ASTRA.  Prilejuit de Ziua Limbii Române, evenimentul îi va avea invitați pe scriitorul Radu Vancu și directorul Bibliotecii Județene ASTRA, Silviu Borș, iar în calitate de moderator va fi jurnalista Oana Ciucă Lázár. Detalii aici.

Vineri, 31 august, malul Lacului Binder va fi reanimat cu o Serenadă de chitară, începând cu ora 19:00. În cadrul evenimentului, membrii comunității de chitariști din Sibiu își propun să ajute prin muzică la activarea culturală a acestei zone neconvenționale, dar cu potențial. Aproximativ 20 de copii, participanți la proiectele programului „Pune mâna pe chitară” – Cercurile și Taberele de Chitară – au pregătit pentru sibienii din zona limitrofă a Lacului Binder o serie de cântece folk și rock, ce se vor auzi pe maluri într-o versiune acustică.

”Faust” se reia vineri la Fabrica de Cultură, de la ora 19. Spectacolul va putea fi văzut din nou sâmbătă, de la aceeași oră.ce weekend frumos e la sibiu - evenimente și festivaluri ''pe sprânceană'' în oraș

Piesa ”Un tramvai numit Popescu” se va juca din nou sâmbătă și duminică, în tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu- Rășinari, de la ora 13. Grăbiți-vă să cumpărați bilete, pentru că spectacolul merită văzut.

Și încă vremea este bună pentru o bălăceală, așa că profitați de căldură cât încă nu scad gradele în termometre și mergeți la una dintre piscinele din Sibiu sau județ. AICI aveți lista.

Ultima oră

Comentariul meu