Becali vrea să fure portarul lui FC Hermannstadt

FCSB vrea să-și acopere cât mai repede posturile deficitare pentru a-și asigura liniștea până la finalului acestui sezon.

Roș-albaștri s-au confruntat în dese rândure cu probleme de lot, mai ales după ce titularii s-au accidentat. Aici fiind vorba și despre cazul lul Bălgrădean, care i-a lăsat locul lui Andrei Vlad la returul din play-off-ul Europa Leaque, cu Rapid Viena, scor 2-1 și 3-4 la general.

Gafele portarului de 19 ani i-au fost fatale FCSB-ului, iar Gigi Becali a luat decizia de a scăpa de el, mai ales că nu a fost la prima abatere.

Cum FCSB se poate baza fătă emoţii doar pe Cristian Bălgrădean, se încearcă aducerea unui portar. Întrebat ce goalkeeperi de real potenţial are România în acest moment, Dolha a dezvăluit trei nume în care crede cu toată puterea lui:

„Unul e Niczuly, îl cunosc şi sunt puţin sensibil în privinţa lui, poate sunt şi puţin subiectiv. Căbuz e fantastic copilul. E un băiat extraordinar. Nu-l cunosc, dar după ce l-am urmărit mi s-a făcut drag de mor de el. Şi al treilea… mi-am luat şi referinţe despre el. E Bozoancă de la U Cluj. Am înţeles că e un portar extraordinar şi care munceşte enorm. Îmi place cum arată, cum se mişcă în teren, ce calităţi are”, a declarat fostul portar la ProSport LIVE.

Cine sunt cei trei portari:

  • Roland Niczuly (22 de ani) joacă la Sepsi OSK încă de la promovarea echipei în prima ligă şi în acest moment e portarul titular al echipei, deşi şi-a disputat în trecut locul cu Fejer. Portarul născut în Târgu Secuiesc a mai evoluat la: U Cluj şi Unirea Tărlungeni.
  • Catalin Căbuz (22 de ani) e titular la Hermannstadt şi e împrumutat de Viitorul până în vara lui 2019. Tânărul fotbalist a dus greul alături de sibieni în sezonul trecut, atunci când echipa lui Pelici a promovat.
  • Cosmin Dur-Bozoancă (20 de ani) este, de asemenea, titular la U Cluj, unde e împrumutat de Viitorul până în vara lui 2019 şi promovarea cu ardelenii ar reprezenta primul moment important al carierei. De asemenea, Bozoancă a mai jucat la ASU Poli Timişoara înainte de a ajunge la „U”.

Ultima oră

Comentariul meu