campania #helpmihai: detartraje și torturi vegane - banii ajută cauza micuțului mihai - lista e deschisă

Mihai nu are decât șase luni. Dar la vârsta lui a reușit să ne dea o lecție pe care ar trebui să o prețuim o viață întreagă. Ne-a învățat ce înseamnă solidaritatea și că oricât de greu ar fi mai există o speranță în noi, cei care dorim să facem diferența.

În cazul lui Mihai diferența este enormă – 280.000 de euro primul tratament. Atât costă începutul unei vieți mai bune pentru el. Asta, plus alți 70.000 de euro apoi la fiecare patru luni pentru injecția care îl va ajuta să trăiască cât de cât normal. Acesta este prețul tratamentului cu  pe care Mihai trebuie să îl facă pentru ca mușchii lui să reacționeze mai bine decât ar face-o în lipsa tratamentului.

CITEȘTE AICI POVESTEA LUI MIHAI SCRISĂ CHIAR DE MAMA LUI

Datorită a mii de oameni extrem de inimoși care au donat în primele trei zile ale campaniei #HELPMIHAI familia lui a reușit să strângă banii necesari pentru prima doză. Este nevoie însă de mult, mult mai mult.
Aceiași oameni continuă să facă tot ce pot pentru a-l ajuta pe Mihai. Donațiile în conturile bancare sau pe Facebook au arătat că în jurul lui s-a închegat o comunitate. Se poate participa însă și în altfel – prin vânzarea de servicii.

Lista este deschisă celor care vor să ofere servicii și să ajute astfel cu donații la salvarea lui Mihai. Dacă vrei să oferi un serviciu și să donezi astfel banii incasați, trimite un mail pe oradesibiu@gmail.com si vom adăuga oferta ta aici și o vom promova pe Facebook. Faptele bune nu rămân nerăsplătite!

Donezi în schimbul unui detartraj

O astfel de idea a avut medicul stomatolog Roxana Bâță, care va dona banii încasați pentru 10 detartraje, în contul lui Mihai. Dacă doriți dinți sănătoși, un detartraj nu vă strică și contribuiți astfel la campanie, beneficiind de un serviciu. Un detartraj costă 100 de lei și este nevoie de programare. Aceasta se poate face la numărul de telefon 0744.391.926. Cabinetul stomatologic se află în Cisnădie.
”Pe lângă donația pe care am făcut-o în nume personal doresc să îl ajut pe Mihai prin prisma meseriei mele. Așa că voi dona sumele încasate pentru 10 detartraje, programări care se pot face timp de 2 săptămâni, pentru că timpul este prețios pentru Mihai. După ce voi transfera banii în contul alocat, voi face dovada plății pentru suma încasată și donată”, spune medicul stomatolog Roxana Bâță.

Cumperi un tort vegan – banii ajung în contul pentru Mihai

Pe același principiu a donat și Emilia Stoicescu. Ea a scos la licitație două torturi vegane, bani pe care i-a trimis în contul lui Mihai. ”Am considerat că așa pot ajuta și eu. Licitația s-a încheiat foarte repede, pentru că au fost cereri. Puțin câte puțin se adună și face diferența pentru acest copilaș și este important ca fiecare dintre noi să facem ce putem pentru a-l ajuta”, spune Emilia.

Dacă vă doriți sau aveți nevoie de un detartraj nu ezitați să vă faceți o programare la medicul Roxana Bâță. La fel, nu ezitați să licitați obiectele scoase la vânzare pe diferite grupuri, încasări care se specifică că vor ajunge în conturile lui Mihai.

Lista este deschisă celor care vor să ofere servicii și să ajute astfel cu donații la salvarea lui Mihai. Dacă vrei să oferi un serviciu și să donezi astfel banii incasați, trimite un mail pe oradesibiu@gmail.com si vom adăuga oferta ta aici și o vom promova pe Facebook. Faptele bune nu rămân nerăsplătite!

Donații în conturile deschise la Banca Transilvania, deschise pe numele Bratu Alin Nicolae:

LEI – RO22BTRLRONCRT0039609502
EURO – RO93BTRL03304201396095XX SWIFT: BTRLRO22

Puteți de asemenea să donați și prin intermediul campaniei de pe Facebook – DONEAZĂ PE FACEBOOK PENTRU MIHAI

 

Ultima oră

Comentariul meu