beat criță la volan - nu are nici permis și a făcut și accident
Foto: Arhivă

Nu trece aproape nici o zi în care poliția să nu anunțe că a fost prins în trafic cel puțin un șofer băut la volan. Miercuri un bărbat de 39 de ani a făcut și accident și a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 august, în jurul orei 02,30, pe DJ 143A, um bărbat aflat la volanul unui autoturism condus pe direcția Laslea – Roandola, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, fără a suferi vătămări corporale.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în loc. Roandola, nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu