tâlhărie în parcul tineretului din sibiu - infractorii arestați
Foto Arhivă

Doi tineri din Tălmăcel au ajuns în arestul IPJ după ce au tâlhărit un bărbat. L-au lovit pentru a-i lua un telefon mobil care nu costă mai mult de 80 de lei.

În continuarea cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu într-un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 24 august, doi tineri cu vârsta de 18, respectiv 21 de ani, domiciliați în localitatea Tălmăcel, jud. Sibiu, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cei doi sunt bănuiți că, în seara zile de 21 august, în jurul orei 21,30, în timp ce se aflau în zona Parcului Tineretului din municipiul Sibiu, ar fi lovit un bărbat și i-ar fi sustras telefonul mobil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 80 de lei.

La data de 24 august, polițiștii sibieni i-au identificat, prins și reținut 24 de ore pe presupușii autori ai faptei, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând față de cei doi tineri măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu