video - pelici atacă subtil arbitrajul după înfrângerea în prelungiri cu dinamo

Antrenorul lui FC Hermannstadt crede că echipa lui merita măcar un punct în meciul cu Dinamo. Alex Pelici crede că arbitrul Chivulete i-a dat prea ușor două galbene lui Tsoumou și acolo s-a rupt oarecum jocul.

Înfrângerea cu 2-1 în fața lui Dinamo este greu digerată de antrenorul lui FC Hermannstadt. Alex Pelici e supărat pe gafa din apărare la golul doi, marcat de dinamoviști în prelungirile meciului. Tehnicianul sibian a criticat voalat și maniera de arbitraj a centralului Chivulete. ’’Îmi felicit jucătorii pentru efort, pentru munca, pentru că am revenit în fața unei echipe bune, mai ales pe teren propriu. Am început prost și abia în partea a doua am pus probleme. Nimic nu anunța acea eliminare, care ne-a afectat pe final. Am dorit să ținem de rezultat, dar nu ne-a ieșit. Vom vedea ce a fost la acea eliminare. Urmează un derby al județului Sibiu, sunt orgolii, derby de tradiție, și vom încerca sa câștigăm. Am jucat bine în deplasare, per total, nu pot să spun ca avem o problemă, dar Dinamo a știut să speculeze și i-a ieșit. Nu suntem pe ultimul loc și încercăm să ne menținem în Liga 1. Nu este o catastrofă că am pierdut acum, dar cred că după aspectul jocului, al muncii noastre, remiza era cea mai echitabilă”, a declarat Alexandru Pelici după meci.
VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE ȘI FAZELE IMPORTANTE ALE MECIULUI
FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă seară cu 2-1 partida cu Dinamo. Pesici a adus victoria gazdelor în mintul 94 al partidei.

VEZI mai sus conferința de presă a lui Pelici și Bratu.

Ultima oră

Comentariul meu