video foto ghinion mare pentru sibiu - fc hermannstadt pierde în prelungiri cu dinamo

FC Hermannstadt nu a făcut deloc un joc de figurație în meciul de sâmbătă seară cu Dinamo. Sibiul a fost la un pas de o remiză meritată în fieful echipei lui Bratu. S-a terminat 2-1, cu un gol marcat în prelungiri și acum urmează derbiul cu Gaz Metan.

Dinamo a început ca din trombă meciul cu FC Hermannstat. Salomao a deschis scorul după cinci minute cu un șut plasat la colțul lung și se părea că Dinamo va avea un meci ușor cu FC Hermannstadt. Tot gazdele au avut apoi ocaziile mari în prima repriză. Popa și Popovici au lovit bara cu șuturi năprasnice, iar de partea cealaltă prima replică a venit abia în minutul 41 prin Herghelegiu.
După pauză însă jocul s-a echilibrat. Nkololo a marcat cu un șut frumos la colțul scurt în minutul 47 și se părea că Sibiul are forța să încerce și mai mult. Tsoumou a luat însă două galbene și a fost eliminat, așa că Pelici a schimbat tactica. Chiar și așa Dinamo a atacat neconvingător, iar FC Hermannstadt putea să dea lovitura dacă ar fi avut puțin mai mult tupeu.
VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE ȘI FAZELE IMPORTANTE ALE MECIULUI
S-a terminat însă 2-1, Dinamo marcând în prelungiri prin Pesic. Urmează acum derbiul județean cu Gaz Metan Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu