furt de 10.000 de euro dintr-un birou al ipj sibiu - polițiștii se fură între ei

Un caz aproape incredibil pare că s-a petrecut în sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Un polițist a reclamat faptul că dintr-un fișet aflat în biroul său, a dispărut suma de 10.000 de eurp. Polițistul a reclamat la superiori furtul.

Pare incredibil, dar este adevărat din păcate polițiștii se fură între ei. Sau cel puțin asta a reclamat un fost lucrător în cadrul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Sibiu. Cotidianul incisivdeprahova.ro, anunță că în urmă cu aproximativ 8 săptămâni, polițistul și soția acestuia ar fii tranzacționat o locuință, banii proveniți din prețul tranzacției fiind împărțiți între soți pentru nevoile acestora. O sumă de 10.000 EURO a fost oprită de polițistul în cauză pentru achiziționarea unui automobil, tranzacție ce urma să aibe loc în aceeași zi în care a oprit banii asupra lui. Capotă a intrat în biroul aflat la etajul 3 al IPJ Sibiu, a deschis fișetul cu cheia (se pare că era singurul deținător al cheii) și, cu bucurie, și-a anunțat colegii că la finalul programului își va achiziționa autoturismul dorit cu banii pe care tocmai i-a depus în fișet. Ulterior se pare că acesta a părăsit biroul și clădirea IPJ Sibiu pentru a-și desfășura atribuțiile de polițist al Poliției Judiciare.
Reîntors în birou, polițistul a deschis fișetul și a observat cu stupoare că banii lipseau (întreaga sumă de 10.000 EURO). Bineânțeles că „nimeni nu știa nimic”. A fost sesizată conducerea IPJ Sibiu. Partea interesantă este că plângerea penală a polițistului s-a întors tot la IPJ Sibiu, Biroul de Investigații Criminale ca să cerceteze furtul.
IPJ Sibiu confirmă faptul că ’plângerea face obiectul unui dosar penal. „A fost înregistrată în luna aprilie a acestui an plângerea unui polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu privind dispariția unei sume de bani din fișetul amplasat în biroul structurii din care face parte. Această plângere face obiectul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu..

Ultima oră

Comentariul meu