Klaus Iohannis participă vineri la Biroul Executiv al PNL la Sibiu
FOTO arhivă

Șeful statului o să fie prezent vineri la ședința Biroului Executiv al PNL. Evenimentul are loc la Sibiu la hotelul Hilton.

Președintele Klaus Iohannis ar putea participa la ședința de vineri a Biroului Executiv al PNL, care va avea loc la Sibiu, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Invitația a fost făcută șefului statului de către liderul liberalilor, Ludovic Orban.
BEx al PNL va avea loc vineri, ora 17.00, la hotelul Hilton din Sibiu, au completat sursele citate. „Va fi o ședință informală în care se va vorbi despre despre alegerile de anul viitor, europarlamentare și despre cele prezidențiale și despre cum se poate implica și cum poate sprijini PNL președintele României în exercitarea mandatului de asigurare a președinției Consiliului Uniunii Europene, în prima jumătate a anului viitor. Fiind la Sibiu e posibil să avem și o vizită onorifică a domnului Klaus Iohannis”, au spus, pentru MEDIAFAX, surse politice.
Sursele menționate au mai precizată că deorece „Sibiul va fi gazda unei importante reuniuni europene la nivel de șefi stat și de guvern în 2019, probabil că multe din întrebări vor fi despre temele majore de pe agenda europeană”.
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, pe 4 august, la şedinţa Consiliului Naţional al PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului. Acesta le-a cerut liberalilor să vină cu un program solid pentru a reprezenta o alternativă reală în politică şi i-a îndemnat să vorbească cu oamenii care sunt în stradă. Şeful statului a atacat, în discursul său, guvernarea PSD, spunând că scopul real al coaliţiei de guvernare a fost să demonteze justiţia, iar creşterea salariilor este o păcăleală.

Ultima oră

Comentariul meu