video - accident grav în județul sibiu pe dn1 - șoferul vinovat a fugit

Clipe de coșmar pentru o familie care mai avea de mers câțiva kilometri până la destinație. Oamenii au scăpat teferi după ce o mașină le-a tăiat calea și ei au ajuns într-un lan de porumb.

O familie cu doi copii a scăpat ca prin minune dintr-un accident petrecut noaptea, în judeţul Sibiu, anunță stirileprotv.ro. Oamenii lucrează în Spania, au un autoturism puternic şi mergeau cu viteză. In timp ce depăşea mai multe maşini, şoferul s-a trezit că i-a apărut în faţă un alt vehicul al cărui conducător a vrut să vireze pe o stradă la stânga. Incidentul a fost înregistrat de cameră video instalată pe bordul maşinii. După cum indica aparatura de bord, şoferul circula cu 130 de km pe oră. La o asemenea viteză, nu putea observa dacă o maşină din coloana semnalizează că intenţionează să vireze la stânga. Un autoturism i-a apărut brusc în faţă, iar el a tras de volan şi a ieşit de pe carosabil.
Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, nici cei doi copii, de 4 şi 8 ani, instalaţi în scaune speciale pe bancheta din spate.
Grav este că celălalt şofer a stat doar câteva secunde, apoi a plecat de la locul accidentului, fără să verifice în ce stare se află cei ajunşi în lanul de porumb. Alţi oameni au oprit şi i-au ajutat să repună pe roţi maşină care este grav avariată. Poliţiştii îl caută pe fugar, dar spun că ambele părţi sunt vinovate pentru producerea accidentului. Vedeți AICI video.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cred ca idiotul care gonea cu 130km/h pe timp de noapte, avand doi copilași în mașină, e singurul vinovat și l-as încadra la vatamare corporala. A fost o vreme când și eu alergam pe șosele din placere, dar intre timp a apărut un copil în viata mea și am devenit conștient de riscuri.

  2. Mi se pare o știre neinformata. Bine că nu ați dat numele individului care circulă cu 130 de km la oră pe um astfel de drum.

  3. ALOOOO Politia nu se sesizeaza, avea 130 km/h, daca mergea cu 90 maxim 100 km/h vedea cum celalalt conducator auto face stanga si putea evita Cretinul sa nu isi omoare familia!!!