noutăți despre cel mai tare eveniment muzical al toamnei - artiști de calibru la sibiu music fest. vine și smiley!

Sibiu Music Fest a avut un succes răsunător încă de la prima ediție, ce a avut loc anul trecut în Piața Mare. Cum deja are un renume, evenimentul va fi cel puțin la fel de grandios ca cel precedent. Organizatorii au stabilit data și o parte dintre artiștii care vor urca pe scena de la Sibiu. Va fi pe 15 septembrie.

Se va umple piața
A doua ediție a Sibiu Music Fest va avea loc în data de 15 septembrie, tot în Piața Mare. Va începe la ora 19 și spre deosebire de felul în care se organizează astfel de concerte, cel mai așteptat artist va cânta la începutul evenimentului. ”Cu siguranță că Smiley este artistul cel mai așteptat. Anul acesta însă, am decis să facem lucrurile puțin altfel în sensul că de obicei artiștii de top cântă spre finalul evenimentului, dar Smiley va urca pe scenă chiar la deschidere, în jurul orei 19.00”, spune Tibi Marian, organizatorul evenimentului.
Alături de Smiley la Sibiu vor veni Deep Central, Liviu Teodorescu, Ioana Ignat, Fly Project, Andrea Bălan, Andra Gogan, iar organizatorii așteaptă confirmările din partea altor artiști.
Și cu așa nume cu siguranță că Piața Mare va fi plină, la fel ca anul trecut, când la concert au venit aproximativ 30.000 de oameni.
noutăți despre cel mai tare eveniment muzical al toamnei - artiști de calibru la sibiu music fest. vine și smiley!

Tehnică și Live-uri
Cele mia cunocute hit-uri se vor auzi impecabil pentru că se va folosi tehnică de sunet de ultimă generație, așa că experiența unui concert de top va fi asigurată. Totul va fi completat de ecrane led ce vor fi amplasate în Piața Mare și de luminile spectaculoase.
Scena va fi și ea încăpătoare pentru artiști și dansatori, va avea 30 de metri deschidere.
”O să fie un maraton de concerte, se vor cânta cele mai cunoscute melodii ale artiștilor. Asta ne-am propus încă de la prima ediție, pentru ca publicul să nu aibă timp să se plictisească. Dacă la concertul unui singur artist se cântă piese cunoscute dar și mai puțin cunoscute, la Sibiu Music Fest se vor auzi doar hit-uri”, explică Tibi Marian.
Cine nu ajunge în Piața Mare în 15 septembrie va putea însă să vadă concertul live, pe internet. Va fi difuzat pe pagina evenimentului, pe paginile artiștilor, dar și pe pagina Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu