UPDATE Cal ucis în bătaie în Valea Aurie la Sibiu - Proprietarul l-a bătut până a murit
FOTO - ARHIVĂ

Un locatar din Valea Aurie a bătut un cal până l-a omorât. Tot incidentul s-a petrecut săptămâna trecută pe strada Rozdești. Locuitorii din zonă se plâng că nimeni nu i-a băgat în seamă, iar leșul animalului miroase îngrozitor.

UPDATE – Cal ridicat de autorități
Reprezentanții municipalității sibiene și cei de la ISU s-au deplasat pe strada Rozdești la numărul 12, acolo unde locuiește Nicolae Iancu și în gospodăria căruia se află calul mort. Marți după amiază leșul animalului a fost ridicat și dus la incinerare.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Incident incredibil pe Strada Rozdești din Sibiu. Un locuitor din zonă a bătut un cal până acesta și-a dat duhul. Oamenii din zonă au reclamat cazul la Poliția Locală și la DSVSA, dar nimeni nu i-a băgat în seamă. ”Am sunat peste tot. Și la DSVSA Sibiu și la Poliția Locală Sibiu… Au fost peste 50 de apeluri telefonice care au semnalat acest caz. Nimeni nu a rezolvat nimic. De aceea am apelat la presă. Poate acum se sesizează”, ne-a povestit o tânără care ne-a sesizat acest caz. Se pare că în ultimii doi ani respectiva persoană a omorât trei cai. Cel puțin așa povestesc cei care locuiesc în zona respectivă din Valea Aurie.
Mai grav este însă că leșul animalului stă acolo de zile bune, iar mirosul a devenit insuportabil. ”Calul stă mort de o săptămână acolo. Toată strada se plânge de miros… Sunt oameni cu copii mici care nu mai suportă.. Am sunat peste tot… Pur și simplu l-a omorât în bătaie.. Repet. Nimeni nu ne-a băgat în seamă. Nu se poate așa ceva”, spune Ignat Amalia, cea care ne-a sesizat acest caz.

UPDATE Cal ucis în bătaie în Valea Aurie la Sibiu - Proprietarul l-a bătut până a murit
Incidentul s-a petrecut pe strada Rozdești din cartierul Valea Aurie

Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că Poliția Locală s-a deplasat marți după amiază în zonă și se fac cercetări. Revenim cu detalii. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Noroc de putoarea leșului !!! Țară de incompetenți și nerușinați, de nimic nu vă pasă !!

  2. Deci acest MONSTRU a omorat TREI cai, NU i-a fost facut dosar PENAL niciodata, POLITIA NU si-a facut datoria sa APLICE legile TARII, si totusi pentru autorul articolului ” mai grav este ca acel cal OMORAT in bataie a fost lasat sa putrezeasca in strada ???? ” PAi NU va e rusine ? cel mai GRAV este ca acestui MONSTRU nu i s-a facut dosar penal de la primul cal omorat si NU a fost INTERZIS ( asa cum scrie in LEGE ) sa mai aiba animale. GRAV , cumplit de GRAV este faptul ca autoritatile NU APLICA LEGILE in vigoare si ca MEDIA nu discerne obiectiv. Ce fel de POLITIE aveti acolo ? In privinta DSVSA….astia NU prea fac NIMIC pentru animale. Legile si normele, SCRISE de ei, nu au nici o valoare.

  3. locuitorilor din str. Rozdesti !!!!! nu sinteti singurii pe care nu-i aude nimeni din cei platiti de noi toti ….sa auda !!!