record de infracțiuni la doi motocicliști sibieni - cazul i-a uimit și pe polițiști

Doi tineri motocicliști au încălcat trei reguli de circulație, de fiecare. Niciunul nu avea permis atunci când a fost oprit de polițiști, motoarele nu erau înmatriculate și pe deasupra erau și băuți.

La data de 15 august, în jurul orei 21,00, pe DJ 142E, în afara localității Dumbrăveni, polițiștii rutieri au oprit pentru control doi motocicliști care circulau pe motociclete fără plăcuțe cu număr de înregistrare sau înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că unul dintre motocicliști, în vârstă de 20 de ani, din comuna Alma, nu deține permis de conducere, a avut o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autovehiculul este neînregistrat sau neînmatriculat. Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

În cazul celui de al doilea motociclist, în vârstă de 26 de ani, cu același domiciliu, s-a stabilit că nici acesta nu deține permis de conducere, motocicleta este neînmatriculată, iar concentrația de alcool a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Ultima oră

Comentariul meu