foto - accident pe strada ștrandului - motociclist lovit în plin

Accidentul s-a petrecut luni după amiază în municipiul Sibiu pe strada Ștrandului.

Un șofer în vârstă de 40 de ani care circula pe strada Ștrandului a pătruns în intersecția cu Șoseaua Alba Iulia fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de către un bărbat, în jur de 30 de ani. foto - accident pe strada ștrandului - motociclist lovit în plinAmbii sunt sibieni. Motociclistul a fost transportat la spitalul județean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Ce ce sa muti tu fata tu teauzi ce spui acolo, acolo se acorda prioritate sunt intersecții , dute fata arunca permisu și dai foc mașini,

  2. Cel mai bine ar fi sa mute trecerea de pietoni inspre Centru, imediat dupa intersectie, in asa fel incat cei ce iasa de pe str Strandului sa nu mai riste de fiecare data cand vireaza la stanga…sau sa se vireze obligatoriu la dreapta. Sunt destul de multe accidente similare in aceasta intersectie foarte traficata, este necesara o modificare!

  3. Azi am trecut pe acolo și am văzut minunea, ne acordare de prioritate, bietu motociclist ie la spital din cauza unui handicapat ce se crede avion, ție frica sa mai circuli prin orașe ca apare câte unu desta.